6 MAYIS 2026 ÇARŞAMBA ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Sevgili Aslan, günün erken saatleri akışa bırakmak ve keyif almak için güzel bir enerji taşıyor. Ancak Merkür ile Plüton arasındaki gerilim nedeniyle yakın ilişkilerde güç mücadeleleri öne çıkabilir. İdeal olarak, yaşanan hayal kırıklıkları sorunları ve hassas noktaları düzeltmek için motivasyon kaynağı olabilir. Yine de iş hayatınızda ve ilişkilerinizde huzursuzluklar ve memnuniyetsizlikler su yüzüne çıkabilir; tarz ve zevk farklılıkları daha belirgin ve rahatsız edici görünebilir. Bugün iletişim kurarken, özellikle profesyonel, resmi veya herkese açık alanlarda ekstra dikkatli olun. Şu anda söyledikleriniz uzun süre hatırlanabilir! Bir şeye takılıp kalmanız ve bunun önceliklerinizi gölgelemesi mümkün. Ancak küçük sorunlar yüzünden fazla gerilmek yerine, en çok ihtiyaç duyduğunuz alanlarda değişiklik yapmak için bir plan oluşturun.

ZeL

Gümüş Üye
Hep bi dilini tut uyarısı….

Süreyya

Süper Mod
Hep bi dilini tut uyarısı….
Dün en yakin arkadasimla konustum.
Videoyu acar acmaz...ilk cümlesi su oldu..
•Cenemi kapatmayi ögrenmem lazim..cok arsizce pervasizca insanlara agzima geleni söylüyorum..iyi ya da kötü...•
-Sana önce düsün, sonra konus diye cok dedim-(Ben)

Burcu:Aslan

ZeL

Gümüş Üye
Dün en yakin arkadasimla konustum.
Videoyu acar acmaz...ilk cümlesi su oldu..
•Cenemi kapatmayi ögrenmem lazim..cok arsizce pervasizca insanlara agzima geleni söylüyorum..iyi ya da kötü...•
-Sana önce düsün, sonra konus diye cok dedim-(Ben)

Burcu:Aslan

Böyle çok anım var,akıllanmıyorum hiç. Ama doğruları söylüyorum napim Allah Allah

Üst Alt