6 Hissi En Kuvvetli olan burç hangisi?

Piraye

Altın Üye
6 Hissi En Kuvvetli olan burç hangisi?

Astrolojide 6. hissi en kuvvetli burçlar genellikle derin sezgileriyle bilinen
Balık, Akrep ve Yengeç gibi su grubu burçlarıdır. Balık rüyalar ve empati ile, Akrep dedektif gibi keskin sezgilerle, Yengeç ise yüksek duygusal antenleriyle tehlikeleri veya gerçekleri önceden hissedebilir. Ayrıca Boğa ve Yay burçları da güçlü sezgilere sahiptir.

6. Hissi En Güçlü Burçlar ve Özellikleri:
  • Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart): Sezgi denince akla gelen ilk burçtur. Neptün'ün etkisiyle rüyalar, evrensel enerji ve empati yeteneği en üst düzeydedir. Olayları ve insanların duygularını hissetme konusunda şampiyondur.
  • Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım):Gizemli ve tutkulu Akrepler, yalanı veya tehlikeyi anında hisseder. İnsanların maskelerinin ardını görme yetenekleri, adeta bir dedektif gibidir
    .
    • Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz): Kalplerindeki antenler sayesinde sevdiklerinin enerjisini, tehlikeyi veya değişimi anında sezerler. Sezgileri bir annenin içgüdüsü gibi koruyucudur.
    • Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs): İçlerine doğan bir şeyin gerçek çıkmasıyla bilinirler. Özellikle insanları analiz etme, bir bit yeniği sezme konularında altıncı hisleri çok güçlüdür.
    • Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık): Öğrenme açlıkları ve merakları sayesinde hislerini bilgiyle harmanlarlar. İnsanları değerlendirmede ve doğru yolu hissetmede çok başarılıdırlar

Garga

Altın Üye
Tabi ki de ben... Balık arkadaşlar iban atarım paranızı alırım geleceğinize dair tahminlerimi yaparım ama önce anlatmanız lazım... Ben fatih bacınız sizin yanınızda kdsjkjhgk

Nyctophilia

Gümüş Üye
Su elementi ve lordları (Ay,Neptün,Plüto) 1. derecede ve çeşitli yönleriyle sezgilerle ilişkili olsa da , haritadaki toprak elementinin dengesi ve mantıksal-akılsal planetlerin (Merkür,Satürn,Güneş) su elementi ya da ilgili su lordları ile teması da çok önemlidir ve Bir çok kahinin haritasında Toprak ve su elementi arasında ya da lordları arasında yakın temas vardır. Misal 4,8 ve 12. evleri toprak burçları tarafından kuşatılmış olmaları gibi ya da Ay Merkür ve Satürn arasında Büyük Trine oluşması gibi...Çok yoğun bir su yerleşimi Toprak ile desteklenmiyorsa üstüne bir kaç zarar verici görünüm de varsa kişi sezgilerini mantıkla harmanlamakta ve bunu pratiğe döküp fayda sağlamakta zorlanabilecektir.Örn: Güçlü bir Merkür'e Plüto trine isteriz ya da Satürn ve Neptün ile büyük trine isteriz. Ay zarar gördüğü bir yerleşimde ise üstüne Plüto ya da Neptün ile ek bi etkileşim istemeyiz. (Bazen olumlu açıları bile) örnekler çoğaltılabilir...Topraklanma desteği yoksa, kişinin sezgilerine kuruntuların ya da önyargıların karışması ve bunun sonucunda yanlış zanda ya da kararda bulunma eğiliminde olması, medikal açıdan psikiyatrik rahatsızlıklara eğilimde olması muhtemel olabilecektir.

Nepenthe

Platin Üye
Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım):Gizemli ve tutkulu Akrepler, yalanı veya tehlikeyi anında hisseder. İnsanların maskelerinin ardını görme yetenekleri, adeta bir dedektif gibidir
Bu konuda çok iyiyiz fakat sonuç elde edemiyoruz 😀😀

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Günlük yazmayi denedin mi?
Ben kendimi işe veriyorum nunum.
Denemedim yazı yazmaya üşeniyorum resim çizerek mi anlatmaya çalıştım acaba resim günlüğü olur mu Yazı yazarken o kadar üşeniyorum ki doktor yazısına dönüyor yazın bir süre sonra kediye kimlik almaya gittiğimde Forum doldurdum oradaki veteriner görevli dedi ki sizin diyordunuz benimkinden de kötü 🤣🤣🤣🤣🤣

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Mikrofona basıp konuşuyorum bilgisayarım yok telefondan yazmaya da üşeniyorum hatalar için kusura bakmayın

Süreyya

Süper Mod
Denemedim yazı yazmaya üşeniyorum resim çizerek mi anlatmaya çalıştım acaba resim günlüğü olur mu Yazı yazarken o kadar üşeniyorum ki doktor yazısına dönüyor yazın bir süre sonra kediye kimlik almaya gittiğimde Forum doldurdum oradaki veteriner görevli dedi ki sizin diyordunuz benimkinden de kötü 🤣🤣🤣🤣🤣
Resim de olur

Üst Alt