sen yine at, öyleymiş gibi yaparız jgdsfjldshdglAma ama ben özel diyetisyen tuttum diye komşulara hava atıcaktım![]()
Evrakta sahtecilik ha cx cx cxsen yine at, öyleymiş gibi yaparız jgdsfjldshdgl
Bi işe yaramıyor dediler ona daAz yiyin yavrum, en güzel detox suyu şey, yarim limon 15 dal maydanoz sabahlari aç karni, hem vitamin C deposu djjsjs
Yani normal yiyip onu yapinca yaramiyor sjjsks ama ben seviyom tadi güzel 🤣Bi işe yaramıyor dediler ona da
al işte dedim bakın her yerde yazıyo herkes yazıyo illa diplomalı yazsın dediniz, ne gerek varAz yiyin yavrum, en güzel detox suyu şey, yarim limon 15 dal maydanoz sabahlari aç karni, hem vitamin C deposu djjsjs
evrakta sahtecilik desen vaarrrEvrakta sahtecilik ha cx cx cx
Hepimiz sana yüklendik ondandir jdjsjsjjsyaa siz nası bu kadar hızlı cevaplıyorsunuz yaa .s.s ya da ben neden paslanmışımdııı .s.s yetişemiyorumduuu
benle ilgilenin dediğimde ilgilenmiyosunuz sonra hurra saldırıyorsunuz .s.sHepimiz sana yüklendik ondandir jdjsjsjjs
dedi seans ücretlerinden bihaber olan minimm minimm adminiimmmKonu çok farklı bir noktaya gitmiş ama, 5 liraya en güzel yapılacak şey diyettir kesinliklee. Sizde haklısınız tabii
Dengemiz yok Sjsjsjbenle ilgilenin dediğimde ilgilenmiyosunuz sonra hurra saldırıyorsunuz .s.s
teker teker gelin de göriim sizi![]()
fark ve müdahale ettimDengemiz yok Sjsjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.