az önce arkadaşla aramızda yaptığımız beyin fırtınası
eğer zam gelmediyse 2.5 kere tuvalete gidebiliriz mesela
buçuk kısmını tam olgunlaştıramadım ama bi şekilde çözülür herhalde 
eğer zam gelmediyse 2.5 kere tuvalete gidebiliriz mesela

Wc ücretleri 3 TL oldu balım...az önce arkadaşla aramızda yaptığımız beyin fırtınası
eğer zam gelmediyse 2.5 kere tuvalete gidebiliriz meselabuçuk kısmını tam olgunlaştıramadım ama bi şekilde çözülür herhalde
![]()
çüşünüzdü amaaa yaa .s.sWc ücretleri 3 TL oldu balım...
Sokak simidi 3.5 tuSimit 5TLmi?
Ohooo taaa yazın 3 TL idi Ankara İstanbul arası bir dinlenme tesisindeçüşünüzdü amaaa yaa .s.s
geçen ay 2 liraydı ama denizlide 1.5 lira50 kuruş-1 lira bi fark oluyo hep, çişinizi denizliye kadar tutabilirseniz indirimli tarifenin tadını çıkarabilirsiniz
![]()
4 diyorlar, ama zaten simit yazmıyoruz diyetlere falan ondan bilmiyorum pek ama önümüzdeki ay 5 olcakmış öle diyollarSimit 5TLmi?
sen de allengirli dinlenme tesislerinde niye gidiyorsun ya belediyenin terminaline kadaar tut biraz ayoll, devir ekonomi devriOhooo taaa yazın 3 TL idi Ankara İstanbul arası bir dinlenme tesisinde
Sen diyetisyenmisinn kerooo?4 diyorlar, ama zaten simit yazmıyoruz diyetlere falan ondan bilmiyorum pek ama önümüzdeki ay 5 olcakmış öle diyollar![]()
maalesef evet .s.sSen diyetisyenmisinn kerooo?
Allah sabir versinmaalesef evet .s.s
Hotobizla gittik nerde durursa orda çiş yapıozsen de allengirli dinlenme tesislerinde niye gidiyorsun ya belediyenin terminaline kadaar tut biraz ayoll, devir ekonomi devri![]()
Hemen beleş diyet listesi hazirlatmalık bir arkadaşmaalesef evet .s.s
hotogarı bekleHotobizla gittik nerde durursa orda çiş yapıoz
sattiiimmmHemen detoks suları tarifi alabilir miyim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.