Bi saat önce falan şunun dalgasını geçtik azem,affet 😁Her yerde duyurdugum için 34 yasindayimhdhshdhsh yıllardır forumlarda...tamam tamam..
Bi saat önce falan şunun dalgasını geçtik azem,affet 😁Her yerde duyurdugum için 34 yasindayimhdhshdhsh yıllardır forumlarda...tamam tamam..
Millet birbirini öldürüyor, bu da çıkmış 35 yaşımdayım, 6374 senedir forumlarda varım diyor ahah. Daha önce hiç ban yemedim.. o bilgi önemli X döneminde ban yemedi..Bi saat önce falan şunun dalgasını geçtik azem,affet 😁
Ahahhahahahahhahajaja 34 cnm yanlış bilgilendirme yapma... ne komik olaydı ya. @ZeL Gülün aşkım ya komik olaydı gülmek sana çok yakışıyor....Millet birbirini öldürüyor, bu da çıkmış 35 yaşımdayım, 6374 senedir forumlarda varım diyor ahah. Daha önce hiç ban yemedim.. o bilgi önemli X döneminde ban yemedi..
Bir sen ,bir ben . Ne edicez hiç bilmemBen uslanmadım hiç
Neydi o hafta yav.Millet birbirini öldürüyor, bu da çıkmış 35 yaşımdayım, 6374 senedir forumlarda varım diyor ahah. Daha önce hiç ban yemedim.. o bilgi önemli X döneminde ban yemedi..
Her yerde duyurdugum için 34 yasindayimhdhshdhsh yıllardır forumlarda...
Ahahahahahahahhahahah tam olarak durumun açıklaması oydu sureyyam.... en saçma salak durumlarda bile gülmeyi bildik iyi ki varsınız...Bir de sey demistin sevgili Aze'm.
...... allah belani versin...eve düsen yildirim gibisin...
O lafa o baglamda 3 gün güldüm,saka yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.