E tamam, biz de sana onu diyoruz zaten.
sağdaki camda sorun yok aslında paylaşımla alakalı bir taraf fazla kırpılmışBIYIK - SAĞDAKİ CAM - TOKMAK SAPI :) halıda sorun yok![]()
Senin işaretlediğin yerde fark varsa 5 olur.
Ne hallere soktun bizi yahu kafama gözüme vurdularBıyık ve tokmak harici ben de fark bulamadım 🚬
Halının yanlişi nerede pekiNe hallere soktun bizi yahu kafama gözüme vurdular![]()
Yavrum yukarıda görsel ile anlattım nfjfjfjfHalının yanlişi nerede peki
Şimdi sağdaki dolap tarafında olan yer birazdaha küçük. oradaki çuvaldan bakınca fark ediliyorHalının yanlişi nerede peki
TebriklerŞimdi sağdaki dolap tarafında olan yer birazdaha küçük. oradaki çuvaldan bakınca fark ediliyor![]()
Ay bir de anlatıyor, bak bak bak.Şimdi sağdaki dolap tarafında olan yer birazdaha küçük. oradaki çuvaldan bakınca fark ediliyor![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.