28 Ağustos İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün birisiyle veya bir projeyle gerçek bir bağlantı arıyorsunuz. Büyüleyici, her şeyi tüketen faaliyetlere yöneliyorsunuz. Bu durum aslında oldukça faydalıdır çünkü gözlem yoluyla kendiniz ve başkaları hakkında çok şey öğrenebilirsiniz. Nitekim gün ilerledikçe iş-ev dengenize yeni, daha gerçekçi bir bakış açısı gerekiyor. Kurallara uymak ve hedeflerinize ve tutkularınıza ulaşmak oldukça zorlayıcı olabilir ancak aynı zamanda ailenizle ve evde vakit geçirmeye de can atıyorsunuz. Başkaları sizin amacınıza özellikle sempati duymuyorsa, o zaman kendinize güvenebilecek konumda olursunuz ve bu da muhtemelen sonunda işe yarayacaktır!

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bu yorumların kötü olduğu bir gün yok mu?
var fakat bunların doğruluğu beni memnun etmiyor çünkü 65168465 insanın yıldız haritası kişiye özel senin yıldız haritana bakıp tahmin edilmesi lazım ki
Ben sadece karakter analizini takip ediyorum.
günlük yorumları hiç okumam :kiskis:
Eğlence amaçlı güzel buluyorum. Mesela senin yükselen su grubu değil bence aslan veya koç :haha:

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Yok ama başlıklara bakarken giriyorum ikizler yazdığı için iyi sallıyorlar mı diye hep iyi şeyler bi garipsiyor insan.
O kadar kötü şeyler var ki hayatımız da insan bir yerden sonra kafasina vurup doğru konuş diyesi geliyor dimi 🤭🤭

var fakat bunların doğruluğu beni memnun etmiyor çünkü 65168465 insanın yıldız haritası kişiye özel senin yıldız haritana bakıp tahmin edilmesi lazım ki
Ben sadece karakter analizini takip ediyorum.
günlük yorumları hiç okumam :kiskis:
Eğlence amaçlı güzel buluyorum. Mesela senin yükselen su grubu değil bence aslan veya koç :haha:
Bu yıldız haritasında evren size mesajmı yolluyor ne oluyor tam olarak bide yükselen ne işe yarıyor?

bilmem olur muydu ? başka itiraf etmen gereken bişi var mı ?
sen kimsin ? niye hergün lotusun profilindesin ?
Olurdu gibi.
Bu bir itiraf mıydı ki?
İsmimde yazan kişiyim.
Hergün olduğunu olduğunu zannetmiyorum profil fotoğraı değiştiğinde veya o an profilinde bulabileceğim bir şey olduğunda giriyorumdur ya da zevkine tam hatırlamıyorum ( ilk neden hariç ) ki başkalarının profilinede giriyorum gerçi şimdi bakınca biraz garipsenebilir bir durum geliyor.

Son düzenleme:

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Oludu gibi.
Bu bir itiraf mıydı ki?
İsmimde yazan kişiyim.
Hergün olduğunu olduğunu zannetmiyorum profil fotoğraı değiştiğinde veya o an profilinde bulabileceğim bir şey olduğunda giriyorumdur ya da zevkine tam hatırlamıyorum ( ilk neden hariç ) ki başkalarının profilinede giriyorum gerçi şimdi bakınca biraz garipsenebilir bir durum geliyor.
Birşey buldun mu:)))

leblebitozu

Gümüş Üye
Oludu gibi.
Bu bir itiraf mıydı ki?
İsmimde yazan kişiyim.
gözüm üstünde 😇
bunu söylemem yeterli diye düşünüyorum tatlım 😇

Frenk

Altın Üye
Ben bu 28 ağstos yorumundan hiç bir şey anlalmadım

çok karmaşık geldi iyi gibi ama kötü gibi de

Üst Alt