Yok ben anlayamıyorum durur durur kimseye pas vermem en ise yaramazi bulurum huyumdur :)
Tecrübe edilmişleri tecrübe etmemek ve aynı hatalara düşmemek adına tüm kadınları birlik olmaya davet edelim o halde
Yok ben anlayamıyorum durur durur kimseye pas vermem en ise yaramazi bulurum huyumdur :)
Öyle mi dersin neden olmasın başkaları kırılıp üzülmesin değil miTecrübe edilmişleri tecrübe etmemek ve aynı hatalara düşmemek adına tüm kadınları birlik olmaya davet edelim o halde
Öyle mi dersin neden olmasın başkaları kırılıp üzülmesin değil mi
Tamam :) Bana uyarKesinlikle öyle derim
23 kişiden de nafaka mı alabiliyor?????????????Hepsi de zenginse, nafakadan köşeyi dönmüştür.
Bilmem ki, nafaka için evlenip 1 yıl evli kalan var.23 kişiden de nafaka mı alabiliyor?????????????
Sözleşmesiz evlenilmeyecek bir zamana gelinmişBilmem ki, nafaka için evlenip 1 yıl evli kalan var.
23 kez evlensem işi ticarete dökerdim. :d
İnsanlar sevgiye aç malesef. inandılar mı iş bitiyor....nasil yapmis simdi : )
sokaktan birinin kolundan cekip evlensene benimle felan mi demis.
evlenmiste adamlar nasil evlenmis..
kadin cok mu güzel mis : )
bit yenigi var orda.
Al pacino 80 yaşında çocuk sahibi olduysa kısmetiniz 80'e kadar kapanmaz.Sözleşmesiz evlenilmeyecek bir zamana gelinmiş
Allahtan kısmetim kapalı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.