iş olarak mı bakıyorsun sjsjs23 boşanma davası 🤔
Bir an kafamda çarptım böldüm topladım :):):):)iş olarak mı bakıyorsun sjsjs
23 un biri gercek olsa 22 farkli dolandiricilik dosyasıyla fazla güneş görmez heralde
Tüüü lut kavmi1 kez evlenmiş diğer 23 evliliğin tüm takılarını ilk eşi almiş hatta diğer eşlerini eski kocası bulmuş
Yaa bize düşmez böylesiTüüü lut kavmi
Neden?Ya böylesine yüksek miktarda para cezası vercen + çalışma zorunluluğu
Hayatı öğrensin şartları kabul etmezse direk hapis
Haha iyisi kalsın mart kedileri ölebilir :)tüm erkekler ölsün
nasıl anlıyorsunuz kavun seçer gibi mi karpuz seçer gibi mi?Haha iyisi kalsın mart kedileri ölebilir :)
çok iyi anlıyorum. benim de delileri bulmak gibi bir yeteneğim varYok ben anlayamıyorum durur durur kimseye pas vermem en ise yaramazi bulurum huyumdur :)
Yok ben anlayamıyorum durur durur kimseye pas vermem en ise yaramazi bulurum huyumdur :)
çok iyi anlıyorum. benim de delileri bulmak gibi bir yeteneğim var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.