gerçi geçen bi haber çıktı artık aynı ev olcakmış ya .s.s biz türkiyenin 4 bir yanına yayılmıştık halbukiBende de aynen, hic oara ödemiyom bi kuzeniminki var bi kardesiminki ohhh mis jdjsjs

gerçi geçen bi haber çıktı artık aynı ev olcakmış ya .s.s biz türkiyenin 4 bir yanına yayılmıştık halbukiBende de aynen, hic oara ödemiyom bi kuzeniminki var bi kardesiminki ohhh mis jdjsjs
gerçi geçen bi haber çıktı artık aynı ev olcakmış ya .s.s biz türkiyenin 4 bir yanına yayılmıştık halbuki![]()
aslıda mantıklı hepimiz bi eve toplaşsak ekonomik olur türkiye şartlarındaSpotify da da öyle diyor, adresi ayni verin djksks
@SpartaKürd ün işidir normalde kaçak kullanmakkaçak kullanıyorumdur.
Ccard ile neksfilkste alabilirsiniz@SpartaKürd ün işidir normalde kaçak kullanmak
İzlenen film de cok manidar
Kesin kaçakmistirBen de bir ara @SpartaKürd ün netflix şifresini kullandığımı itiraf edicem içimde tutamıyorum jfkdk
sürekli karşıma çıkıyordu..... yeter diyip izleyivermiştim o akşam.....İzlenen film de cok manidar
Tekrar verim miBen de bir ara @SpartaKürd ün netflix şifresini kullandığımı itiraf edicem içimde tutamıyorum jfkdk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.