2 Haziran Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Sevgili Aslan, haftanın enerjisi, seni kariyerinle ilgili konular yerine maddi kaynaklarının yönetimine odaklayacak. Hani o küçücük ihmal ettiğin ya da unuttuğun bir ödeme var ya, işte o bugün canını biraz sıkabilir. Ama dur, hemen panik yapma! Zira, dikkatli bir kontrolle bu durumdan kurtulabilirsin!

Tam da bu noktada önemli olanın izleyeceğin yol olduğunu söylemeliyiz. Ayrıca bundan sonrası için de plan yapmalı ve para piyasalarını yönetmeni sağlayacak bir motivasyon ile dış dünyada daha güçlü olmalısın. Bu sayede maddi konularda rahat bir nefes alabilirsin. Öte yandan sevdiklerinden maddi ve manevi destek de alabilirsin.

Peki ya aşk? Ah, aşk dediğin derin bir okyanus ve sen bu okyanusta daha da derinlere dalmak istiyorsun. Ancak sanki bir şeyler seni geri çekiyor... Belki de geçmişten taşıdığın, henüz tam olarak çözemediğin duygular, bugünün kalbinde yer bulmakta zorlanıyor. İşte bu noktada, kalbinin kapılarını sonuna kadar açmanın tam zamanı geldiğini bilmelisin. Artık önüne bakacak cesaretini toplamalı ve kendini aşka bırakmalısın. Böylece derinlere dalabilir, mutluluğu bulabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal…

• Beğen
Tepkiler: The

The

Bronz Üye
Sevgili @Tuz beni haftaya hazırladığın için çok teşekkür ederim.
Haftanın enerjisine pek hakim değilim ama en azından yaşayacaklarıma hazırım artık 🚬
Yarın görüşmek üzere 🤠

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Sevgili @Tuz beni haftaya hazırladığın için çok teşekkür ederim.
Haftanın enerjisine pek hakim değilim ama en azından yaşayacaklarıma hazırım artık 🚬
Yarın görüşmek üzere 🤠
Kapıları açarken herkesi alma içeri bu sefer kalbin kalabalık olur

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Bir aslan nasıl başkasından maddi destek alır ki? Aslanlar başkasına maddi destek verir benim bildiğim

Üst Alt