2 Aylık Bebeğini Balkondan Attı

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Uşak'ta 24 yaşındaki D.A., iki ay önce dünyaya getirdiği bebeğini, ablasının oturduğu 6. kattaki evin balkonundan attı

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Anne D.A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Yakınları, D.A'nın 2 ay kadar önce evlilik dışı bebek dünyaya getirdiğini ve psikolojik sorunları bulunduğunu söyledikleri öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından bebeğin cenazesi, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı

AsteriX

DJ
keşke yuvaya falan bıraksaymış bari...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Psikolojik sorunları varmış :( böyle olunca bir şey de denmiyor

• Sad
Tepkiler: CaT

AsteriX

DJ
şu psikolojik sorunları varmış diye ceza hafifletilmesi olayını hiç anlamıyorum ve tamamen karşıyım. cezası neyse kesicen. bunun arkasına çok sığınıyor insanlar. saldır, öldür, zarar ver, sonra da psikolojim bozuk de. oh ne ala.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@AsteriX belki tecavüz edildi ve gerçekten psikolojik sorunları vardı :( yani olayı yakından bilmeden ben artık böyle şeylere yorum yapamıyorum Allah uzak etsin dilin söylediği kadere isabet ediyor

• Sad
Tepkiler: CaT

AsteriX

DJ
@AsteriX belki tecavüz edildi ve gerçekten psikolojik sorunları vardı :( yani olayı yakından bilmeden ben artık böyle şeylere yorum yapamıyorum Allah uzak etsin dilin söylediği kadere isabet ediyor
elbette bu ihtimal de var, ama bu kadar psikolojisi bozuksa gözetim altında olmalıydı, istemediği çocuğuyla başbaşa bırakılmamalıydı. yani doğruysa da gerekli tedbir alınmalıydı.

De-Niro

Bronz Üye
Cocuklar doguyor ölüme...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
elbette bu ihtimal de var, ama bu kadar psikolojisi bozuksa gözetim altında olmalıydı, istemediği çocuğuyla başbaşa bırakılmamalıydı. yani doğruysa da gerekli tedbir alınmalıydı.
İhmalden söz edecek olursak liste çok uzar...

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
çok üzücü..herkesin kendisi için çıkaracağı bir paye vardır elbet.

SleepleSsS

Yorumbaz
şu psikolojik sorunları varmış diye ceza hafifletilmesi olayını hiç anlamıyorum ve tamamen karşıyım. cezası neyse kesicen. bunun arkasına çok sığınıyor insanlar. saldır, öldür, zarar ver, sonra da psikolojim bozuk de. oh ne ala.
Eskiden öyle bir durum vardı. Şimdi ise o kadar kolay değil

AsteriX

DJ
ne mutlu, böyle olmasına sevindim. bir de boşanma davalarında çocuğu alabilmek için karşı taraf için psikolojisi bozuk iddiası kaçınılmaz :)

SleepleSsS

Yorumbaz
Bağzı şeyler kalıplaşmıştır. Bu çoğunlukla söylenir ama altını doldurmaktır önemli olan. Mümkün mertebe kullanmaktan kaçınırım. Hakim taifesi de pek yemiyor artık

CaT

🎈
Board Admin
sığınmak bunu kullanmak ayri tabi de, Psikolojik sorunu olmayan bunu yapabilirmi bilemem..

Üst Alt