15 Yaşındaki Kıza Şantaj Yapan Şahıs Öldüresiye Dövüldü

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İstanbul Avcılar
15 yaşındaki H.T., sosyal medya üzerinden kendisini fabrikatör olarak tanıtan bir kişiyle tanıştı. Sosyal medya üzerinden bir süre görüşen ikili, konuşmanın ilerlemesiyle görüntülü konuşmaya başladı.

ŞANTAJ YAPIP PARA İSTEDİ​

Şüphelinin, uygulama üzerinden kızla görüntülü görüşme sırasında kıyafetini çıkarıp ekran fotoğrafı aldığı ve ailesine gösterme tehdidiyle 5 bin lira istediği öne sürüldü. İddiaya göre parayı alan şüpheli, bir süre sonra H.T.'ye tekrar ulaşarak bu sefer daha fazla para talep etti.

Bunun üzerine H.T., durumu ailesine anlattı. Kızın babası Fikret T. ve yakınları, buluşma noktasına giderek şüpheliyi yakaladı. Ardından şüphelinin silah çektiği sonrasında da kızın yakınları tarafından etkisiz hale getirilerek darbedildi. O analar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi şantaj yaptığı iddia edilen kızın yakınlarının elinden alarak polis merkezine götürdü. Polis merkezinde yapılan araştırmada şüphelinin benzer suçlardan sabıkası olduğu tespit edildi. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ergenlere karşı çok dikkatli olunmalı. İyi ki ailesine anlatmış durumu, çok büyük facialar yaşanabilirdi.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ergen zaten çocuk sayılır henüz yaa

O ergenliğinin heyecanı ile keşfetme aşamasında

Bunlari linç etsen yine anlamazlar kalıcı kesin çaydırıcı çözümler bulunmalı sapıklık, sapkınlık cidden

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Bir de fabrikatörüm demiş. Eleman Yeşilçam filmlerinin etkisinden çıkamamış.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ya bu kız ailesine haber vermeseydi.
Kim bilir ne olacaktı. Düşününce bile kanım donuyor.
Dövülmekten beter olsun gencecik bir kız çocuğuna yaşattığı travmadan beterini yaşasın.
Sabıkası varsa bu sapık dolandırıcı neden sokaklarda serbest bende bunu anlamıyorum. Sinir basıyor he hiç okuyamıyom böyle haberleri ben 🥲

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bağzı kanı bozuk insanların topluma kazandırılabileceğini düşünmüyorum.
Günahsız hayvanlarda deney yapmak yerine bunları deneysel hapisanelere götürseler.Suç oranı korkudan bile düşer.
Hem hastalıklar için topluma faydalı olurlar.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bağzı kanı bozuk insanların topluma kazandırılabileceğini düşünmüyorum.
Günahsız hayvanlarda deney yapmak yerine bunları deneysel hapisanelere götürseler.Suç oranı korkudan bile düşer.
Hem hastalıklar için topluma faydalı olurlar.
Ben direkt öldürülmelerini düşünüyordum

Bu fikir de iyiymiş

Üst Alt