Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malzemeler
2 su bardağı mısır unu
1 adet tavuk göğsü (mümkünse köy tavuğu daha çok lezzet verir)
5 diş sarımsak
1 adet soğan
1 kaşık domates salçası
Tuz, pul biber
Hazırlanışı
Tavuğu haşlayın, suyunu süzüp elinizle küçük parçalara ayırın. Mısır ununu rengi değişinceye kadar kavurun. Tavuğun...
Kesme Hamurlu Yeşil Mercimek Çorbası
Malzemeler
1 su bardağı yeşil mercimek
3 avuç kadar kesme hamur
3-4 diş sarımsak
7-8 kaşık yoğurt
Su
Bulyon
Hazırlanışı
Önce mercimekleri yarısını suyla doldurduğumuz tenceremizde karası çıkana kadar 15-20 dakika haşlıyoruz. Sonra süzüp tencereye yeni...
Sütlü Domates Çorbası
Malzemeler :
1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı un 3 adet olgun domates 1 çorba kaşığı domates salçası 3 su bardağı süt 3 su bardağı su Tuz, tarçın
Tarif :
Tereyağını tencereye alıp, eritiniz. İçine unu ilave edin ve hafifçe sararana kadar kavurunuz. İçine ılık su...
Salatalık Çorbası
Malzemeler
2 adet salatalik
1 çay bardasi iç ceviz
1 kg yogurt
2 yemek kasigi kiyilmis taze nane
4 dis sarmisak
3 yemek kasigi zeytinyagi
Tarif
Salataliklari soyup ortadan ikiye ayirin. İri çekirdekleri varsa çıkarın, küçük parçalar halinde doğrayıp üzerine tuz serperek 30...
Mantarlı Yer Elması Çorbası
Malzemeler
400 gr. yer elması
150 gr. mantar
1 orta boy soğan
2 yemek kaşığı un
2 su bardağı tavuk suyu
1.5 çay bardağı süt
Zeytinyağı, su ve tuz
Üzerine serpmek için dereotu
Çeyrek limon suyu
Yer elması çorbası nasıl yapılır?
Soğanı irice doğrayıp, zeytin...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.