Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malzemeleri:
2 paket dondurulmuş ıspanak,
30 gram yağ,
1/2 bardak ince doğranmış yeşil soğan
1 yemek kaşığı dereotu
Karabiber
6 yumurta
1 yemek kaşığı mısır unu
1 yemek kaşığı limon suyu
1/4 bardak parmesan peyniri
Doldurmak için:
1/4 bardak doğranmış yeşil soğan,
1 tatlı kaşığı ince doğranmış...
FIRINDA LEVREK TARİFİ
Fırında levrek malzemeler
Orta boy levrek (kişi sayısına göre)
1 adet kuru soğan (2 balık için 1 tane)
1-2 adet domates
1 adet limon
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Karabiber
Tuz
Defne yaprağı (isteğe göre)
FIRINDA LEVREK YAPILIŞI
Levrekler iyice temizlenip yıkanır...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.