Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Badem sütü gluten ve laktoz içermemesi sebebiyle alerjen bünyelerde rahatlıkla tüketilebilecek bir besindir. Vitamin-mineral açısından da en az inek sütü kadar zengin olması sebebiyle hem intoleransı olan kişiler için hem de veganlar için çok sağlıklı bir seçenek oluşturmaktadır.
Badem sütü...
Malzemeler
1 su bardağı çiğ badem
3 su bardağı su
Tarçın, vanilya, pekmez, bal (opsiyonel)
Badem Sütü Nasıl Yapılır?
1. Bir cam kavanoza koyduğunuz bademlerin üzerine 2 su bardağı su ekleyin ve 1 gece bekletin.
2. Gece suyun içinde beklettiğiniz bademleri, ertesi sabah içinde...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.