ilk sen
Ahaha ben elimi ayağımı attim kac kez hemde
ilk sen
dizkapagini atmadin amaaaashdjsjsjssnsnAhaha ben elimi ayağımı attim kac kez hemde
dizkapagini atmadin amaaaashdjsjsjssnsn
gormedim bilemem ama eminim güzeldir karşı profilden guzel gorunuyordur diz kapaginin kemik yapisi filan cukurluk yoktur herhalde bide beyazdir kara diz kapagi sevmem de neyseBenim diz kapağım nasıl sence?
gormedim bilemem ama eminim güzeldir karşı profilden guzel gorunuyordur diz kapaginin kemik yapisi filan cukurluk yoktur herhalde bide beyazdir kara diz kapagi sevmem de neyse
kime verildikiAdminlik mi dağıtılıyor
kime verildiki
Bende birilerine mi verildi diye öyle yazdın dediydimBelki bana :)))
Bende birilerine mi verildi diye öyle yazdın dediydim
Ay en sevmediğim şey çok sıkıcıYok yok :))
Nasip. P
Ay en sevmediğim şey çok sıkıcı
Mod olmak uğraşılmaz başına bela mı arıyon
EE admin zaten napcan mesaj silcen mesaj taşıcan tartışanları uyarıcan işte ne farkı varMod değil lütfen. D admin .p
EE admin zaten napcan mesaj silcen mesaj taşıcan tartışanları uyarıcan işte ne farkı var
Hiç benlik işler değil sen nası akrep burcusun
Öle bir şey mi var yaw benim bildiğim yok ama güzel hayaller lkdnmflkgdfg
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.