Soru ForumSAL Sizler İçin Neyi İfade Ediyor?

Katılım
18 Mar 2024
Mesajlar
217
Tepki puanı
109
Puanları
43
Yaş
34
Konum
Kayseri
Cinsiyet
Erkek
Merhaba değerli ForumSAL ailesi,

Sizler için forumsal internet sitesi tam olarak neyi ifade ediyor bunu öğrenmek istiyorum. Bana göre "seviyeli ve samimi insanların bir araya gelip, etik ahlak kuralları çerçevesinde birbirlerine saygılarını bozmadıkları büyük bir aileyi" ifade ediyor.

Peki sizler için neyi ifade ediyor?
 
  • Beğen
Tepkiler: Eru

Alice

Gümüş Üye
Katılım
16 Eyl 2023
Mesajlar
2,451
Tepki puanı
525
Puanları
113
Yaş
31
Konum
SeuL
Cinsiyet
Kadın
Bence, burada olmak çok iyi özellikle belli başlı kişilerin olması, arada gelip onların yazdıklarını okumak, eğlenmek samimi geliyor. Benim için en önemlisi gereksiz kurallar, kullanıcıyı sıkan zorlayan, sürekli uyaran yönetim olmaması diğer üyelerin kaynaşmasında iyi oluyor. Yeni espriler de öğreniyorum, mizah anlayışları çok farklı herkesin. Ben sevdim. İlişkilere hakkındaki farklı fikirleri öğrenmek bakış açısı kazandırıyor.
Beni buraya bağlayan şeylerden biri kavga, üstünlük taslama, yerici eleştiri olmadan kafaya göre takılmaları iyi ki varsın Forumsal tüm samimiyetimle diliyorum hiç yok olmayın
 
Katılım
18 Mar 2024
Mesajlar
217
Tepki puanı
109
Puanları
43
Yaş
34
Konum
Kayseri
Cinsiyet
Erkek
Onların olması insanı maalesef forumdan soğutur, zaten olmaması ise ForumSAL'ı bence en iyi yerlere getiriyor.

Forumların forum olduğu zamanlarda 2004 - 2010 arası açıkçası site sahibi olarak ben de çok fazla egomu tatmin etmeye çalışıyordum. Fakat yıllar geçtikçe bunun çok basit ve gereksiz bir şey olduğunu öğrendim.
 
Üst Alt