Yeni yil - eski yil

CaT

🎈
Board Admin
Bu yil benim icin bir okadar özel bir okadar yorucu gecti... sanki bir maraton koṣtum, hâlâ koṣuyorum..

Hayir, herkesin yaṣadigi seyler yaṣiyorum aslinda, belki bi tık fazlasini.. cok yoruluyorum demistim, uyusam gecermi? Yok.. gönül yorgunlugu gecmiyormuṣ.. olsunmuṣ insanin sevdigi icin gönlüde yorulabiliyormus...

Bir yili daha geride birakiyoruz, seneye bu sene oldugumuz insan olmayacağiz..

Senin 2024 yilin nasil geçti peki?

_bigguy_

Altın Üye
Sinir stres ve ahiret derdiyle geçti yeni yıl da ahiret derdiyle geçecek!
Takım tutmayı terk ettim Allah için yeni yılda da terk etmeyi düşündüğüm şeyler var

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
tamamen yenilendim , geliştim ve yol aldım fakat kendimi daha güçsüz ve savunmasız hissediyorum.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bir kısmı çok güzeldi rüya gibi geçti sonra bir kısmında uyandım rüyamdan, çıktım o küçük ütopyamdan. Bu kısmı çok sancılı oldu. Yeni bir rota çizdim aniden, şimdi ütopyanın sarhoşluğu ve anılarıyla mutlu olduğum zamanları mukayese ediyorum zaman zaman

Ayaklarım yere basıyor ama ben bunu istemiyordum. Ayaklarım yerden kesilmişken mutluydum, neyse yaşıyorum hala, bir yaş daha yaşlandım. Asla yapmam diyeceğim deli bir şey yaptım galiba yapmaya da devam edeceğim... İyi yerlere gitmiyor ama kendimi durdurmuyorum da. Hayırlısı

Umarım hepimiz için güzel bir yıl olur 2025

Alice

Altın Üye
2024 yorucuydu... Ne çabuk bitti diyorum ama yaşarken hiç bitmeyen dakikaları da vardı. 2025 yap şovunu

CaT

🎈
Board Admin
2000 yilinda 2025 ne kadar da uzak ve ulasilmaz geliyordu

seda28

Gümüş Üye
Benim için bu 2024 yılı biraz stresli biraz maceralı geçti ..
Eğlenceli geçtiği zamanlar sonra oldu.
İnşallah bu yeni yıl 2025 daha iyi güzel huzurlu uğurlu neşeli sevinçli sağlıkla
Geçer.
😍

Günışığı

Altın Üye
Ne zaman başladı nasıl bitti anlayamadım. Ama bitti. Yenisi gelecek geçmeyen dertler, gülüp geçtiğimiz ufak tefek anlar... Böylece 2025te bitecek. Çalış köle çalış kendimize ne az zaman ayırdık. Aldık aldık borçlandık. Almaya doymadık. Bu hayat iyice harcama üzerine oldu. Birazda ortamlar buna hazırlıyor. Biraz frenleyim kendimi istiyorum ama aldıkça bende mutlu oluyorum sonra üzülüyorum bu kadar harcamaya ne gerek vardı diyorum.

Eski yılda milletin sevdiği ofise kahveler çiçekler gönderdi ben yine uzaktan baktım. Ulan beni niye aniden süpriz yapıp düşünen yok?

Özel özel her ana çiçekler hediyeler. 2025te gelmeyecek çiçek

evde, işte, sporda, her yerde o kadar çok 'masa altı üzüm yeme' goy goyu yaptım ki, herkes üzüm getirdi bana........ e, mecbur yedik tabii.dfjghfd kendimi sakatlama pahasına da olsa yedim. hadi bakalım 2025, yap artık şovunu..... yetti.....

Cherry

Elmas Üye
Sanırım 2024 benim en büyük dönüm noktamdı .
Son sınırlarıma kadar denendim..
ama gebermedim yaşıyorum.

Hatta yaşadığım en kötü bir sene de diyebilirim.

2025 umarım toparlanmam için iyi bir sene olur .

Üst Alt