Yatak Odasında Ayak İzi Gördü Şüphesi Doğru Çıktı

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
İstanbul Kağıthane'de yaşayan kadın işten geldiğinde kilitli kapısını açtı ve evine girdi. Yatak odasındaki ayak izini görünce soyulduğunu anlayan kadın 500 bin liralık ziynet eşyasının çalındığını iddia etti. Kadının iddiasına göre hırsız de tanıdık.
İstanbul'da yaşayan Tuğba Koyun evindeki ayak izinden soyulduğunu anladı.
Kağıthane'deki evine kilitli kapıyı açarak giren genç kadın, yatak odasında ayak izi gördü. Eve birinin girdiğinden şüphelenince, ziynet eşyalarını kontrol etti.
Star TV'den Tugay Saday'ın haberine göre Koyun, "Kapılar kilitliydi. Açtım girdim. Yorgundum. Yatak odama geçtim. Üzerimi çıkarıp yatacaktım. Baktım yerde kocaman ayak izi. Benim ziynet eşyalarım vardı. Acaba dedim onlar yerinde yok m? Açtığımda baktım gerçekten yerinde yoktu." dedi.

500 bin liralık eşyası yok​

Koyun'un iddiasına göre 500 bin liralık ziynet eşyası çalındı.
"Param vardı ona dokunulmamıştı." diyen Koyun, "Telefona dokunulmamıştı. Altınım künyelerim gitmişti. Telefonda parmak izi aldılar. Evde dağınıklık yoktu. Ev olduğu gibiydi. kesin bilen biri aldı." ifadelerini kullandı.

Arkadaşından şüpheleniyor​

Koyun, "Dostum dediğim arkadaşım vardı. Beraber çalışıyoruz. Onun maddi durumu sıkıntılıydı. Zaten şüphelendiğim o ve erkek arkadaşı. Altınlarım çalındıktan dört gün sonra Fethiye'ye tatile gitmişler. Benim altınlarım çalındıktan sonra işe de gelmedi." dedi.
Avukat Murat Ustabaşı ise "Aslında işi gücü olmayan parası olmayan hırsızın hırsızlıktan hemen sonra tatile gittiği, bunu da sosyal medya hesaplarından paylaştığı, bu hesapları incelediğimizde şahsın olay günü şapkasından taktığı çantasına kadar hatta ayakkabısına kadar aynı kıyafetleri giydiğini tespit ettik." iddiasında bulundu.

Şikayetçi oldu​

Öte yandan ifadeleri alınan çift serbest bırakıldı. Savcılığa şikâyette bulunan Koyun, hırsızın yakalanmasını bekliyor.

NF.

Gümüş Üye
şu gazete ve tv kanalları isim açıklama işini düzgün yapmayı öğrenemedi ya da işlerine öyle gelmiyor. Mağduriyet yaşayan kişilerin ismini kısaltırsın. Mağduriyet yaratan kişinin ismini şeklini şemalini afişe edersin. Tam tersi hareket ediyor sığ kafalar.

Üst Alt