S
Serçe

Sülalemden birisi bişey koymuş çözemiyorum görseli kahkaha attım acaba ne yapmak istedi Sjsjsj
Evet evet tiktok uzantılı videolar koyuyorlar bende şahit oldum kıyamam ya :dUfak torunlar filan eline telefonu alinca yanlişlikla çektiği anlamsız kareleri de koyabiliyor :))
Bir akrabamiz da bir tane ayak ucu koymuştu jfjdj ufak torunu koymuş
TikTok alintisi dertli mertli arka fonlu sözler koyuyorlar bazen
Yeterince yaşli değillerdir belkiNeyse ki öyle şeyler koyan bi akrabam yok :)
Onun tuşlarına basmayı bilmiyorlar 😕Tuşlu telefon kullanmaları şart :))
Kaç olmak gerekiyorYeterince yaşli değillerdir belki
Altmiş en azKaç olmak gerekiyor
Biz o yaşa geldiğimizde nasıl oluruz hiç bilmiyorum 😕 torunlarımız da bizden şikayetçi olur mu acabaÇok var ya o zaman kadar durum paylaşamıyormuyuz şimdi
Biz oluyorsak, onlarda olacaktır.Biz o yaşa geldiğimizde nasıl oluruz hiç bilmiyorum 😕 torunlarımız da bizden şikayetçi olur mu acaba
belki de :)Yeterince yaşli değillerdir belki
Haklısın :) birde tuşlu tel... uzakta tutarak bakıyorlarOnun tuşlarına basmayı bilmiyorlar 😕
Kaydırmalı ekrana hakimler ama kdkddm
Bi de böle yanar dönerli filan falanını koyan da oluyorhayırlı cumalar şeysi koyuyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.