Ben de diyecegim artik.my god affetsin @nunu ile nickini okurken "zartzurt" diyoruz...
Zartzurt efendi.
Ben de diyecegim artik.my god affetsin @nunu ile nickini okurken "zartzurt" diyoruz...
başta hem sesli hem sessiz söylerken yadırgıyoBen de diyecegim artik.
Zartzurt efendi.
İyiki varımkolay bişi koyim diyen yok çok şükür kasdjasd
zor gelenlerin ismini söylüyorum arkadaşlar. yoramam artık kendimi![]()
senin nicki yazmak sorun gibi geliyor, tamamen psikolojik.İyiki varım
Bu sorunu ilettik ama olmaz dediler. :) Mecburen koyduk 😂senin nicki yazmak sorun gibi geliyor, tamamen psikolojik.
direkt a olsa neyse başına sonuna - koymuşsıun kral.
ama seninki daha kolay evet hakkını yemeyelim şimdi![]()
a ve koymak kelimesini aynı satırda koyunca kelime esprisi yapasım geldi ama ters algılanır diye sustum...Bu sorunu ilettik ama olmaz dediler. :) Mecburen koyduk 😂
Kodlamayı Paris olarak yapmıyoruz :)a ve koymak kelimesini aynı satırda koyunca kelime esprisi yapasım geldi ama ters algılanır diye sustum...
insna başka bişi koyardı bee kardeş askjdas
nick değiştirme hakkınız var beyfendi biliyorsunuz değil mi![]()
Bu iş benim başımın altından çıkmış olabilirBen de diyecegim artik.
Zartzurt efendi.
Halbuki gayet naif ve iyi biriyimdir@Xasthur bir admin degil, o zor bir admin : )
Simdi ben Onu size kendi gözümden nasil anlatabilirim bilmiyorum.
Hic tanimiorum desem olmaz , az taniyorum desem de olmaz, bazen onu sanki evvelden taniyormus gibi hissediyorum.
Onun ruhuma yansittigi cözemedigim birseyler var ..
Ve kesinlikle ifadelerimi tamamlayabilen birisi . Bazen bir cümlede bazen tek kelimede.
Yakin mi durmali , Uzak mi durmali cözemedim ..
diyorum ya zor admin : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.