Artık yasli oldugum icin bana Dinazor adminde diyebilirsiniz. Bugun osbeș olduk
Doğum günün kutlu olsun burçdaşim 35 ne güzel bir yaş güle güle kullan yeni yaşını

Yorumların ve varliğinla neşe katıyorsun iyi ki varsın
Artık yasli oldugum icin bana Dinazor adminde diyebilirsiniz. Bugun osbeș olduk
Sagol broyarı yolda olmanın tadını çıkart nice yıllara
Sagolasin yasayan efsane <3Ah cağnem..
Mus mutlu yillar aziz dostum.
Hep mutlu ol.
Artik oyle bakioz hayata bugsy gibi jabsbshvsEkli dosyayı görüntüle 11671
Şuraya yeni yaşını heyecanla kutlayan bir çift mutlu ve hayat dolu bakış bırakıyorum ahh seni çılgın
35 olmak nasıl duygu bedeninde ruhunda bir değişiklik oldu mu? 2 saattir mi 35 yaşindasınArtik oyle bakioz hayata bugsy gibi jabsbshvs
Valla 7 yasimdan beri 30lu yaslar gibi hayat yasadigim icin hala cocuksuyum. Oyle cocuklugunu yasayabilen biri olmadim maalesef. D35 olmak nasıl duygu bedeninde ruhunda bir değişiklik oldu mu? 2 saattir mi 35 yaşindasın
Sagol dostum, hep birlikte.Reis doğum günün kutlu olsun. Nice senelere
Sen de gör brom. DÇok yaşa @Xasthur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.