x (twitter)

Psinoza

Gümüş Üye
%60'ı yapay zeka botu, %20'si sikko haber sayfaları, %20 düz insan müsvetteleri bunların da büyük kısmı yapay zeka içerik falan paylaşıyor...
timelineda rastgele kişiler rastgele tarihlerde atılan şeyler çıkıyor... şer yuvası...

kuşku yok ki elon musktan önce nispeten daha iyiydi. dostdoğru ticarethane gözüyle baktığı için, mavi tikli eblehlerin para tuzağı haberleriyle dolup taştı iyice ortalık...

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Ben X`i kullaniyorum arada diger platformlr gibi ama asinasi da degilim.
Eskiden daha güzeldi yalniz bu cok dogru . Eskisi kadar da zevk vermiyor artik, cünkü kalitesinin asiri derece düstügünün de farkindayim.
Yapay zekayi artik neredeyse her platform kullaniyor. bunu X`e özgü bir sorun gibi görmüyorum.
Aslinda her patform dogru kullanildiginda faydali, yanlis kullanildiginda ise bir ser yuvasina dönüsebilir.

Nobody

Teknik Admin
Benim şuan burası icin yazdigim uygulamanin bu acigi kapatacagini umuyorum. Kendi forum altyapimizi yapalim diye çıktığım bu yolda, cok baska bir yone dogru gidiyorum bakalimm

Psinoza

Gümüş Üye
Benim şuan burası icin yazdigim uygulamanin bu acigi kapatacagini umuyorum. Kendi forum altyapimizi yapalim diye çıktığım bu yolda, cok baska bir yone dogru gidiyorum bakalimm
yap hacı baba yap. forumlar bitti, miadını doldurdu diyenler biraz utanır belki...

Nobody

Teknik Admin
yap hacı baba yap. forumlar bitti, miadını doldurdu diyenler biraz utanır belki...

Açıkçası ilk başta "kendi forumumuzun altyapısını yazalım yeter" diye başlamıştım. Ama sonra fark ettim ki sadece kendi forumumuza yazılım yapmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek.
Şimdi hedef biraz değişti. Sadece bize özel bir forum yazılımı değil, yıllardır yerinde sayan forum mantığını günümüze taşıyabilecek bir platform ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Kolay iş değil ama denemeden de bilemeyiz

Küboo

🎈
Board Admin
Açıkçası ilk başta "kendi forumumuzun altyapısını yazalım yeter" diye başlamıştım. Ama sonra fark ettim ki sadece kendi forumumuza yazılım yapmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek.
Şimdi hedef biraz değişti. Sadece bize özel bir forum yazılımı değil, yıllardır yerinde sayan forum mantığını günümüze taşıyabilecek bir platform ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Kolay iş değil ama denemeden de bilemeyiz

Her durumda destekcinim ve yanindayim cicegim❤️

Üst Alt