Bu hashtag altında toplanan fotograf ve videolara harcanan zaman ilavaten emek hayali gerçekleştirmek için harcansa gerçek olurdu nice hayal... elbette esas hayal daha fazla popüler olmak olduğu için davalarında haklıdırlar... Herhalukarda bayağı ve itici..
Bir yerlere bir boşluk çizmiştim :) şimdilik onu doldurmak abartilcak birşey yok yani :)Şuraya bir boşluk çiziyorum.. arkadan gelenler dikkat düşmeyin..
Bir yerlere bir boşluk çizmiştim :) şimdilik onu doldurmak abartilcak birşey yok yani :)
Hoş tabi daha iyi ne olabilir :))))Boşluklari doldurmak gayesi de çok hoş sjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.