Uyuşturucu karteli dronla saldırdı

Cherry

Elmas Üye
Meksika'da uyuşturucu kartelinin bir topluluğa dronla saldırdığı iddası gündem oldu.

Uyuşturucu karteli dronla saldırdı

Meksika'da bir uyuşturucu kartelinin Guerrero eyaletinde küçük bir topluluğa dron ve silahlarla saldırı düzenlediği iddia edildi.

İnsan hakları kuruluşu Minerva Bello Center'ın yöneticisi Jose Filiberto Velazquez, Guerrero'da bir topluluktan 30 kişiye silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı. Velazquez, perşembe günü topluluğun "La Familia Michoacana" karteli tarafından dronlarla saldırıya uğradığını öğrendiğini ancak iletişimin kısa bir süre sonra kesildiğini ifade etti.

Yetkililerin hala bölgeye intikal edemediğinin altını çizen Velazquez, saldırıda çok sayıda kişinin öldüğünü tahmin ettiklerini söyledi.
Eyalet yetkilileri, bölgede bir "şiddet eylemi" olduğunu ve güvenlik güçlerinin olayı soruşturduğunu doğrularken daha fazla bilgi paylaşamayacaklarını kaydetti.

Börteçine

Gümüş Üye
Carteller bakımından demiştim her yerden uyuşturucu çıkıyor soylu ne yaptıysa onca zaman
Ben de cartelleri kastettim. Kendi iç hesaplasmalarinda motosikletle saldirilar düzenliyorlar. Soylu izliyordu daha çok. Onun hakkında üzücü soylentiler var. Dogruysa çok kötü.

Günışığı

Altın Üye
Ben de cartelleri kastettim. Kendi iç hesaplasmalarinda motosikletle saldirilar düzenliyorlar. Soylu izliyordu daha çok. Onun hakkında üzücü soylentiler var. Dogruysa çok kötü.
Bu devletin malını yiyip bu toprağa hainlik edenin 7 sülalesinin yüzü gülmesin

Üst Alt