Şimdi papatya deyince @Küboo geçen lavanta dedim ama yanlış söylediğimi sonra fark ettim gül yağı idi o. Bir damla gül yağı vücudun gevşeyip rahat uykuya dalışı sağlıyor. Yani ben öyleyim. Herkese ayni mıdır bilmiyorum.
Bunu denemedim bak .)2 bira.
sonrasında tertemiz uyku...
şimdiye kadar denemediysen es geç. tavsiye etmem. mideni ekşitebilirBunu denemedim bak .)
:) Alkol almamşimdiye kadar denemediysen es geç. tavsiye etmem. mideni ekşitebilir
güzel tercih.:) Alkol almam
Soğuk ağrı kesici spreyim bitti. Çoh ağrıyor.Her gün bi yerlerime bişeyler olmasa olmaz zaten
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.