aman ne metaforlar 
ne dediğide önemli değil mi yahusorsan herkes mütevazi ama "lafta" , bir insanın ne dediğine değil ne yediğine bakın, dediği iddia, yediği ispattır. ayrıca, duruma göre değişmekle birlikte dialogda; anlaşılmak isteniyorsa yerine göre de yapılması gerekir. yok eğer bir öğüt perspektifinden doğarsa, öğüt zaten bir boka yaramadığı gibi bir de perdeleri açıpta karşı tarafa röntgen imkânı tanımayın.
Önemli, oradaki ironik kalıp deyim kullanımı; “insan söylediği şey değil, yaptığı şeydir” in gerçek manasındaki anlamıyla bağdaştırılabilir, rahatça anlamak için.ne dediğide önemli değil mi yahu
55 ekran tvim var diyen bir kadın vardı yarışma programında mesela hala unutmamaışım ki çok az tv izliyorum lkfmh korkunç
hepimizin varlıkları var illaki var az veya çok bunu aldım ettim diye insanların gözüne sokmaya gösteriş yapmaya çalışmak korkunç en azından benim içinÖnemli, oradaki ironik kalıp deyim kullanımı; “insan söylediği şey değil, yaptığı şeydir” in gerçek manasındaki anlamıyla bağdaştırılabilir, rahatça anlamak için.
Kadının 55tv ekranı olması mı korkunç yoksa bunu tv programında dile getirmesi mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.