Aleyna çakır davasıyla tanıdığımız ümitcan uygun bu defa da esra hankulu cinayetiyle gündemde. Bu olayların arkasındaki gerçeği inanılmaz merak ediyorum.
Şimdi yine çok yaşlilar gibi konuşacağım ama eskiden böyle cinayetler işlenmiyordu ya yoldan geçeni kılıçla doğramaklar filanher zaman söylerim, bu ülke kadınlı erkekli, çocuğu yaşlısı eğitimsiz. Bak öğretim görmemiş demiyorum, temelden eğitimsiz, süper egoları gelişmemiş, hala bastıramadığı zararlı ihtiraslarının peşinde.
Eskiden de oluyorduŞimdi yine çok yaşlilar gibi konuşacağım ama eskiden böyle cinayetler işlenmiyordu ya yoldan geçeni kılıçla doğramaklar filan
En fazla kan davası arazi meselesi kız kaçirma olayları alacak verecek meselesi gibi konular
Bence ülkenin kimyası bozuldu
Yoldan geçeni canı sıkıldı diye doğrayan var mıydıııııEskiden de oluyordu
Tanımadığı insanın kafasına çivi çakan vardıYoldan geçeni canı sıkıldı diye doğrayan var mıydııııı
İyi ki bazi şeyleri bilmeden ömür sürdürmüşüm ya
Bak işte öğretmenler derdi ki illa kafanıza çivi gibi mi çakalım bu bilgileri...Tanımadığı insanın kafasına çivi çakan vardı
Eskiden haberimiz olmazdı bu tür olaylardan
Bayağı eski bir olay buBak işte öğretmenler derdi ki illa kafanıza çivi gibi mi çakalım bu bilgileri...
Çocuk bunu duya duya tabii
Buradan gelin adaylarına da duyurmak lazım....Bayağı eski bir olay bu
Annem de küçükken bunu duymuş zaar dayımın kafasına çivili sopa ile vururken yakalamışlar
:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.