Kabul gördümü ki o konuşuluyordu sonrasını takip edemedim.Parmak boyasını nerden vurdurcaz
Kabul edilmedi bu sezon da kediler trafoya girer mi Mart yeni atlatınca yorgun olurlar ama bilmem kedi bu ne yapacağı belli olmazKabul gördümü ki o konuşuluyordu sonrasını takip edemedim.
Biz neler yaşadık ya nasıl bi nesiliz.Kabul edilmedi bu sezon da kediler trafoya girer mi Mart yeni atlatınca yorgun olurlar ama bilmem kedi bu ne yapacağı belli olmaz
Ben ayakkabı kutumu alır seçime giderimBiz neler yaşadık ya nasıl bi nesiliz.
Depresyonda olmayan kim varsa ya çok cahil ya çok dirayetli. Valla ben kafayı yemeye yakınım.
Ağır mı bari ?Ben ayakkabı kutumu alır seçime giderim
İçi boş 🤐Ağır mı bari ?
O zaman hiç düşünmeden oyunu gerekli yere verBende yıllarca oy bölünmesin diye oy verdim. Bu yıl bende arada kaldım. Bir çok insan gibi...
Arada kalmak zaten iki seçenek arasında kalmak ya hani 🤣🤣🤣O zaman hiç düşünmeden oyunu gerekli yere ver
O zaman Bu form içinde bi başkan seçme zamanı geldi.Arada kalmak zaten iki seçenek arasında kalmak ya hani 🤣🤣🤣
Senin gerekli dediğin bana gerekmeyebilir.
Yukarıda anket var onu sorduysan.Nerede oy kullanacağım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.