Torununu taciz eden kişiye 16 yıl hapis cezası

CaT

🎈
Board Admin

Torununu taciz eden kişiye 16 yıl hapis cezası​

29.01.2021 20:14

Torununu taciz eden kişiye 16 yıl hapis cezası

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, 13 yaşındaki torunu L.N.T.'ye birçok kez cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Kenan Onarancan (62), 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.​

Turgutlu'da yaşayan Özlem Onarancan, 2 yıl önce ortaokul öğrencisi kızı L.N.T.'nin bir süredir durgun olduğunu fark edince, 16 Ekim'de psikoloğa götürüldü. L.N.T. psikoloğa ve annesine, dedesi Kenan Onarancan'ın kendisine birçok kez cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

KIZI, BABASINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU​

Kızının psikolojik tedavisinin tamamlanmasını bekleyen Özlem Onarancan, babası hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kenan Onarancan, hakkında, torununa zincirleme olarak cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Turgutlu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Duruşmalarda hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Kenan Onarancan, "Cinsel duygularımı tatmin etmek için torunuma yönelik bir eylemim olmamıştır. Bu iddiaları kabul etmiyorum. Bu olaylar yaşanmadan 6 ay önce kızımın evinin yanında bulunan evimizi satıp başka yere taşındık. Bu nedenle torunumun düzeni bozuldu. Düzeni bozulduğu için de bana bu şekilde isnatta bulunduğunu düşünüyorum" dedi.
Davanın karar duruşması dün görüldü. Duruşmaya Onarancan ve avukatı ile müşteki vekilleri katıldı. Mahkeme heyeti, sanık Kenan Onarancan'ın 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. (DHA)

204b97f6fcbbd92c1afa639243b7766d

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İyice sapıklaştı memleket ya
İnsan torununa nasıl kıyar nasıl yapar böyle bir şey Allah ıslah etsin

scope

Bronz Üye
eskiden de boyleydi simdi gun yuzune cikabiliyor radyo tv internet iletisim arttikca bu tur seyler de hizli yayiliyo

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
eskiden de boyleydi simdi gun yuzune cikabiliyor radyo tv internet iletisim arttikca bu tur seyler de hizli yayiliyo
Bu tarz şeyler basında yer aldıkça içinde böyle sapkınlık barındıranlar için tetikleyici oluyor düşüncesindeyim

scope

Bronz Üye
Bu tarz şeyler basında yer aldıkça içinde böyle sapkınlık barındıranlar için tetikleyici oluyor düşüncesindeyim
bence azaliyo eskiden cevremde de bildigim seyler simdi bayagi yok gibi bir sey yillardir duymuyorum

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye

Psikopata fikir verebilir medya doğru. Ancak bu yaptırımlarda caydırıcı olabilir 16 yıl uzunca bir süre.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
bence azaliyo eskiden cevremde de bildigim seyler simdi bayagi yok gibi bir sey yillardir duymuyorum
Her geçen gün aratarak devam ediyor gibi
Kişi zaten arayışta, zaten zihninde dönüp duruyor başkalarının da böyle bişey yapıyor oluşu onu cesaretlendiriyor

Allah aşkına kimin aklına gelir çocuğuna torununa böyle şey yapmak?

Bu tarz bir iç güdü olamaz diğer canlılara da yavrusuna bakıyor doğurduğunu koruyor besliyor

CaT

🎈
Board Admin
Inanin isteyetek paylasmadim, ama görmezden gelmek çözüm degil :(

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
  • Öpücük
Tepkiler: CaT

Barbara

Alkışlarla Yaşıyorum
Gümüş Üye