@dinamickaygısız gibi anlat bize Eru böyle canlanmadı gözümde"Ters kovboy pozisyonu" diye bir pozisyon yoktur. Onun adı Reverse Cowgirl pozisyonudur. Hareketli kişi kadın ise adına Reverse Cowgirl Riding denir. Tehlike bu değildir. ASıl tehlike "Reverse cowgirl squat riding"pozisyonudur. Muhtemelen bu sakatlık, son yazdığım pozisyon denenirken yaşanmıştır.
@dinamickaygısız gibi anlat bize Eru böyle canlanmadı gözümde
@dinamickaygısız legolarını bu işlere alet etHacı daha nasıl anlatabilrim bilemiyorum.![]()
Tövbe tövbe 🥴"Ters kovboy pozisyonu" diye bir pozisyon yoktur. Onun adı Reverse Cowgirl pozisyonudur. Hareketli kişi kadın ise adına Reverse Cowgirl Riding denir. Tehlike bu değildir. ASıl tehlike "Reverse cowgirl squat riding"pozisyonudur. Muhtemelen bu sakatlık, son yazdığım pozisyon denenirken yaşanmıştır.
Kırık ağaç dalı ve legolar anlamamız için çok yardımcı olmuş varolun
Birşey diyecektim de demiyorum djxjcNaptınız çözebildiniz mi arkadaşlar? Bizim bir arkadaşında başına gelmiştee
Lutfen soyleeeBirşey diyecektim de demiyorum djxjc
Ne güldük buna lan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.