🤣🤣🤣🤣Parmagimda degil 🚬🚬
efsane ya dhdushs hiç güleceğim yoktu çok yaşa dhdhhsParmagimda degil 🚬🚬
Yüzük parmaği mi eksikTektaşım bile hazır ama
Tek bir eksik var :/
Herkes umudunu sana bağlamıştı yüz üstü bıraktın bizi 🤪Bu görselde bulmak imkansız gibi bir şey. Hele ki ufacık bir yüzüğü...![]()
Görsel çözünürlüğü çok düşük. Resmi büyütsem de bir işe yaramıyor...Herkes umudunu sana bağlamıştı yüz üstü bıraktın bizi 🤪
Göremeyin diye yapmışlarGörsel çözünürlüğü çok düşük. Resmi büyütsem de bir işe yaramıyor...![]()
Aradım taradım ama yüksek çözünürlük lü bir resim bulamadım amaaaaa sorunun cevabını buldum. Gerçi bana göre cevab resminde de görünen bir şey yok ortada..Göremeyin diye yapmışlar
Kahve fallarını ne kadar benzetemediysem bunu da o kadar benzemedim bırak yüzüğü bahsettiğiniz domalmış adamı da göremedimAradım taradım ama yüksek çözünürlük lü bir resim bulamadım amaaaaa sorunun cevabını buldum. Gerçi bana göre cevab resminde de görünen bir şey yok ortada..Gerçi domalmış adamın önünde yüzüğümsü bir şey var gibi ama bilemedim..
![]()
Önceki bastonlu teyzeden yukarıda doğru çık görürsün domalmış adamı...Kahve fallarını ne kadar benzetemediysem bunu da o kadar benzemedim bırak yüzüğü bahsettiğiniz domalmış adamı da göremedim
Gözümü şaşı yapıp baktım daha da göremedimÖnceki bastonlu teyzeden yukarıda doğru çık görürsün domalmış adamı...Yerde ki yüzüğü almak için eğiliyor sanırım..
![]()
Önünde adamla birleşmiş yarısı turuncu kafa yarısı siyah kafa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.