ama nerden baksan çok klas hareket değil mi cbfhfsen neden onları övüyosun benim gelişim dururken
neyse keyfim yerinde kavga etmicem hiçbirinizle ghdghfk
hangisiama nerden baksan çok klas hareket değil mi cbfhf
ne kadar klas bi gelişin var diyorum fhdhdj mekana bii girişimiz var hesabi fhdhdhehangisi![]()
varlığım olay yokluğum koyar bebeyimmmmne kadar klas bi gelişin var diyorum fhdhdj mekana bii girişimiz var hesabi fhdhdhe
facebook u da kapatman gerek cnshdhdhsudvarlığım olay yokluğum koyar bebeyimmmmfsghdhfj
onu kapatamıyorum yaa .s.s işletme hesapları ayakta kalabilmesi için açık kalması şart .s.sfacebook u da kapatman gerek cnshdhdhsud
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.