TBMM'ye tatil yok: Çalışma süresi uzatıldı

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1 Temmuz'da başlaması gereken yasama tatiline girmemesi ve çalışmalarına devam etmesi yönündeki karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Resmi Gazete'de yer alan karara göre, normal şartlarda 1 Temmuz 2026 tarihinde tatile girmesi gereken TBMM, yaz döneminde de çalışmalarını sürdürecek.
Kararın, Anayasa'nın 93'üncü maddesi ile TBMM İçtüzüğü'nün 5'inci maddesi kapsamında alındığı belirtildi. Buna göre, Meclis Genel Kurulu'nun 16 Haziran'da gerçekleştirilen 102'nci Birleşimi'nde, TBMM'nin tatile girmemesi ve faaliyetlerine devam etmesi yönünde karar verildi.
Böylece Meclis, yasama takviminde öngörülen tatil dönemine ara vermeden çalışmalarını sürdürecek.

Psinoza

Gümüş Üye
afferin çalışın... canım vekillerim... aldığınız her kuruş helal... allah star etsin.... kan ter dökün bizler için...

Nepenthe

Platin Üye
Diğer günler çalışıyorlarmıymış ki 🙄

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Bunlar da hep uyuyor derdim... Şimdi ben de yaşlandım arada uyku çöküyor demek kiiiii vekillerin biraz genç ve dinamik olması lazım

Garga

Altın Üye
Otur kalk el kaldır otur lokantaya in ye iç sigara iç çık yukarı geri kaldır otur.. Sonuç? İşleme alınan bir şey yok.. Sonra çalıştık he anam he

Egalite

Bronz Üye
neyse ki benim vergilerim ile ödenmiyor yoksa kahrımdan öldürdüm

Üst Alt