tarihi dizi izlemek

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
geçen akşam muhteşem yüzyıl izlemeye başladım, hayatımda ilk kez. zamanında çok eleştirilmişti diye hatırlıyorum ama bence oldukça başarılı duruyor, 15. bölümden yazıyorum :misshonk:

bu konuyu açmaya sürükleyen birkaç sahne oldu. mesela biliyorsun ne olacağını ama yine de heyecan yapıyorsun.. mesela bu durum bana çok tuhaf ve hayranlık uyandırıcı geliyor. acaba neyden kaynaklı.. aynı şeyi tarihi roman okurken de yaşıyorum. truvalı heleni zibilyon kez okumama rağmen bugün yine okusam aynı heyecan ve umutla okurum mesela.. atma o zehirli oku işte kero atmaaa..
spartacusun son sahnesinde de tüh bee az daha öldürüyordu ha demedik mi hepimiz..
sonunu bile bile okumak ya da izlemek neden bu kadar sürükleyici ve heyecanlı geliyor acaba, yoksa sadece sonuç insanları değil de süreç insanları mı zevk alıyor bu durumdan. ya da bu tür yapıtlardan herkes aynı zevki alıyor mu yoksa sıkıcı bulanlar da var mı.. kaderimizin sonunu bilebilseydik aynı heyecanla yolumuza devam edebilir miydik.. buradan bile zibilyon tane analiz çıkar ama bilim kurgudan sonra en sevdiğim tür olduğuna karar verdim. aslında başarılı saydığım bilim kurgulardan önce favorim bunlardı (yabancı olanlar ama).. ben bundan sonra buradan devam yaa.. açarım yt 1.25 hızla oh miss tertemiz.. iş yaparken oynasın arkada :misshonk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ben sıkılıyorum aynı şeyi izlemekten vakit kaybıymış gibi geliyor çok nadir yapımları izlerim eğer izlemeye değecek biri varsa yanımda fakat onun da izlenme süresi arasından çok geçmiş olması lazım Örneğin on sene önceki bakış açimla aynı olmayabiliyor düşüncelerim vaat şu sahnede demek bu incelikler vardı olayı oluşuyor

De-Niro

Bronz Üye
Tarihi dizi veya film izlemek guzel.Ama biz bu alanda eksigiz.En tarafsiz yapimlar dahi,siyasi ve maddi kaygilar tasidigi icin,esas fikir manipulasyona ugruyor.Muhtesem Yuzyil,Kurulus Osman,Dirilis Ertugrul vb. turevleri,tam manasi ile gercegi ifade etmiyor.

Tavsiye de bulunmam gerekirse gecmis yillar da Trt de yayimlanan Yunus Emre-Askin yolculugu izledigim en iyi diziydi diyebilirim.Ozellikle merhum Payidar Tufekcioglu Taptuk Emre rolunu ancak bu kadar guzel canlandirabilirdi.40-45 Bolum arasiydi galiba tam hatirlamiyorum ama izlemenizi tavsiye ederim.

Xasthur

Yönetici
Dizi izlemekten nefret ederim sevmem daha dogrusu. Fakat bu zamana kadar izlemekten gercekten keyif aldigim dizi
"Vikings" ah be ragnar abim erken terkettin bizi...

pumpkin🌸

Elmas Üye
Dizi izlemekten nefret ederim sevmem daha dogrusu. Fakat bu zamana kadar izlemekten gercekten keyif aldigim dizi
"Vikings" ah be ragnar abim erken terkettin bizi...
Agathaya ihanetini aşamıyorumm 🚬 işin magazinsel boyutunu tam hatırlamıyorum ama evet gözümde ihanet etmiştir..
Son sezonu kaldı onun, oğlu naaptı gerçi oğlan da onun değilmiş 🚬

Ve bazen insan oradaki kahin gibi biri olsun istiyor hayatında…….

aç netflix'ten crown'ı yaslan arkana, yaslan...

pumpkin🌸

Elmas Üye
aç netflix'ten crown'ı yaslan arkana, yaslan...
Onu hiç izlemedim
Outlander vardı 4-5 sezon izledim kaldı öyle ama çok iyiydi bilim kurgu ile güzeldi
Brigerton güzel dizi tavsiye ederim bi ara müptelasıydım
Got zaten elde bir deste gül

Ama en çok spartacusu sevmiştim, içimdeki asi ruhu açığa çıkardığından mıdır yoksa isyankarlığımdan mıdır bilemem :dyg:

Onu hiç izlemedim
Outlander vardı 4-5 sezon izledim kaldı öyle ama çok iyiydi bilim kurgu ile güzeldi
Brigerton güzel dizi tavsiye ederim bi ara müptelasıydım
Got zaten elde bir deste gül

Ama en çok spartacusu sevmiştim, içimdeki asi ruhu açığa çıkardığından mıdır yoksa isyankarlığımdan mıdır bilemem :dyg:

hemen oradan sana bir karışım;

game of thrones izlerken araya master of sex sıkıştırıyorsun. üzerine de crown serpiştirdikten sonra biraz da aksiyon olsun diyorsan the spy çakıyorsun 1-2 bölüm

üfff kafamız nasıl güzel

pumpkin🌸

Elmas Üye
Olm alıntıya ne yazdın nan alıntıla deyince boş mesaj çıkıyo sgshs

pumpkin🌸

Elmas Üye
hemen oradan sana bir karışım;

game of thrones izlerken araya master of sex sıkıştırıyorsun. üzerine de crown serpiştirdikten sonra biraz da aksiyon olsun diyorsan the spy çakıyorsun 1-2 bölüm

üfff kafamız nasıl güzel
Yok ben iq 2 seviyesi türk dizilerinden devam eskidendi o karışımlar.. :torpu:

Spy izlemiştim sanki ama hatırlayamadım şimdi neydi ne değildi

pumpkin🌸

Elmas Üye
watch müge anlı and go kill yourself 🍆
Saati uymuyo bana .s.s internetten açıp izlenmiyo da sonra, değişik bi aurası var möge aplamızın ya o an canlı izliceksin ya da hiç izlemiceksin… sırf müge anlı izlemek için bile emekli olabilirim ya da zengin bi koca bulabilirim :dyg:

Saati uymuyo bana .s.s internetten açıp izlenmiyo da sonra, değişik bi aurası var möge aplamızın ya o an canlı izliceksin ya da hiç izlemiceksin… sırf müge anlı izlemek için bile emekli olabilirim ya da zengin bi koca bulabilirim :dyg:

işte elit zevklerin vizyonerliği, rastgele lakmfh

Nobody

Teknik Admin
geçen akşam muhteşem yüzyıl izlemeye başladım, hayatımda ilk kez. zamanında çok eleştirilmişti diye hatırlıyorum ama bence oldukça başarılı duruyor, 15. bölümden yazıyorum :misshonk:

bu konuyu açmaya sürükleyen birkaç sahne oldu. mesela biliyorsun ne olacağını ama yine de heyecan yapıyorsun.. mesela bu durum bana çok tuhaf ve hayranlık uyandırıcı geliyor. acaba neyden kaynaklı.. aynı şeyi tarihi roman okurken de yaşıyorum. truvalı heleni zibilyon kez okumama rağmen bugün yine okusam aynı heyecan ve umutla okurum mesela.. atma o zehirli oku işte kero atmaaa..
spartacusun son sahnesinde de tüh bee az daha öldürüyordu ha demedik mi hepimiz..
sonunu bile bile okumak ya da izlemek neden bu kadar sürükleyici ve heyecanlı geliyor acaba, yoksa sadece sonuç insanları değil de süreç insanları mı zevk alıyor bu durumdan. ya da bu tür yapıtlardan herkes aynı zevki alıyor mu yoksa sıkıcı bulanlar da var mı.. kaderimizin sonunu bilebilseydik aynı heyecanla yolumuza devam edebilir miydik.. buradan bile zibilyon tane analiz çıkar ama bilim kurgudan sonra en sevdiğim tür olduğuna karar verdim. aslında başarılı saydığım bilim kurgulardan önce favorim bunlardı (yabancı olanlar ama).. ben bundan sonra buradan devam yaa.. açarım yt 1.25 hızla oh miss tertemiz.. iş yaparken oynasın arkada :misshonk:

View: https://www.youtube.com/watch?v=J9XMsNdQj1Q

Bu video nedenini açıklıyor olabilir sevgili @pumpkin🧿

pumpkin🌸

Elmas Üye

Üşenmedim izledim ama alakası yok yaa :misshonk: yani aslında anlatmaya çalıştığım şeyle, neden sonunu bile bile zevkle ve heyecanla izlediğimiz okuduğumuz konusunda :dyg: ama yine de farklı bi zaviye açtı kafamın içinde bu video, teşekkürler :srl:

Bunun dışında video gerçekten efsaneymiş, izlerken asla izlediğim bir şeyi bu kadar dikkatli izleyemeyeceğimi ve analiz edemeyeceğimi fark ettim :misshonk: bu video ışığında gidip tekrar fight club izlicem sanırım en kısa zamanda, rahat 15 senesi vardır izlememin üzerinden geçen zamanın. Spartacus gözüm yemiyo 3 sezon olması lazım, kafam götürmüyo artık yabancı dizi :dyg:
Ama modern köleleriz hepimiz, 19 yıl önce fark etmiştim bunu ve değişen bir şey yok .s.s

Günışığı

Altın Üye
Dün reels izlerken adam yer süngerine ya da yatağa binmiş, at olarak kullanmış :haha::haha::haha:
Arkada da Osmanlı dizi müzikleri

Üst Alt