Evet yaaBu itirafı nerede yapmış gene kızlar soruyor da mı?
Şekerim, cin gibiler var çarpıyor, ayakta uyutuyor şüphenin s sini duymuyorsun profesyonel onlar 🚬Çok değil azıcık şüpheci olduğunuzda, zaten bir şeyler ters gidiyorsa karşıdaki de çok profesyonel değilse anlaşılır bir şekilde...
Şüphe ve güvenmemek konusunda akrep Burcunu kimse geçemez zatenÇok değil azıcık şüpheci olduğunuzda, zaten bir şeyler ters gidiyorsa karşıdaki de çok profesyonel değilse anlaşılır bir şekilde...
Bu hayatta ne insanlar var mor patlıcan 🚬her tanıştığının sabıkalı olduğunu düşünüyorsan bu hayatta yo polissindir ya da evhamın everesti...
yak yak yak......Bu hayatta ne insanlar var mor patlıcan 🚬
Ne hissettin? 😪Bundan asirlar önce bende evli biriyle tanismistim, ben bekar oda bekar saniyordum tabiki.. bulusacaktik, pat diye ben gelemem deyip telefona falanda cevap vermedi. Ben israrla tekrar arayinca bi kadin cikti, bi daha arama ben eṣiyim ve hamileyim demisti.. bi kac saat sonra cocuk beni geri aradi, kuzenim seni kandirmis falan dedi shdjjskshwjs neyseki inanmadim 😂😂😂 ama bi dahaki tanistigim kisinin kimligine israrla bakmistim 😂 buda böyle bi anim
Ne hissettin? 😪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.