Merhaba, silme yapamam ama devre dışı bırakabilirim.Psinoza nın kendi isteğidir
"talebidir mümkünse psinozanın üyeliğini silin"
üyeliğini siler misiniz ?
nasıl birşey o?Merhaba, silme yapamam ama devre dışı bırakabilirim.
Yani giriş yapamayacak, kullanım dışı olacak nickinasıl birşey o?
banlanma sürelerini de öğrenebilir miyim ?
ikisinin de ceza oranı aynı mı ?Yani giriş yapamayacak, kullanım dışı olacak nicki
ikiside bir hafta banlandı.
Ceza değerlendirmesi sadece kullanılan kelimelere göre değil, olayın tamamına göre yapılır. Bu konuda taraflardan birini diğerinden daha haklı ya da daha haksız görmedik. Karşılıklı küfürleşme olduğu için her iki kullanıcıya da aynı yaptırım uygulanmıştır.ikisinin de ceza oranı aynı mı ?
Azmettiren bile daha fazla ceza alıyor öldürenden.
Biz reel hayattan uzakta mı yaşıyoruz ?Ceza değerlendirmesi sadece kullanılan kelimelere göre değil, olayın tamamına göre yapılır. Bu konuda taraflardan birini diğerinden daha haklı ya da daha haksız görmedik. Karşılıklı küfürleşme olduğu için her iki kullanıcıya da aynı yaptırım uygulanmıştır.
"Azmettiren daha fazla ceza alır" benzetmesi gerçek hayattaki hukuki bir değerlendirmedir. Forum kurallarında ise esas alınan şey üyelerin kendi yazdıkları içerikler ve ihlalleridir. Bu nedenle mevcut durumda her iki kullanıcı için de aynı ceza uygun görülmüştür.
Haklı olmak zorunda değiliz, farklı değerlendirebiliriz. Senin bakış açına göre bir tarafın daha ağır ceza alması gerektiği düşünülebilir.Biz reel hayattan uzakta mı yaşıyoruz ?
Irkçı yaklaşım da bulunan kendisi idi
Doğal olarak daha fazla ceza alması gereken de o kişi.
Forum kurallarınızda ırkçılık yapmak yasak ise, konunun en başına döndüğünüz de
1. Olarak (sarı torba ) zaten buradan bir ceza alması gerekiyor
2. İse küfür ederek alması gerekiyor.
Yani gene de diğerinden fazla ceza almalı.
Birine 1 gün diğerine 2 gün vermiş olsaydınız gene de sizi haklı bulurdum.
Raporların hiçbir geçerliliği olmadığı sonucuna nasıl vardığını anlayamadım. Tam tersine, raporlar incelendiği için zaten işlem uygulandı.çok sığ bir bakış açısı
Bu yaklaşım benim forumum benim kurallarım demek.
mesajlar rapor edilmişti size
Bu raporları görmezden gelip
İkisini de küfür var diye aynı cezayı verdiniz
Yani rapor edilen mesajların bir geçerliliği yok.
Psinoza nın girişini engelleyebilirsiniz.
Benim için konu kapandı
İyi geceler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.