katılmaktan başka çare bırakmadınız. hele ki cerrahpaşa olursa tadına doyum olmaz. internette yorumlarını falan görebilirsiniz. yatırım değil ama ekmek arası tavsiyesidir. 😊Sucuk kırmızı çizgimiz
reklam? iyi fikir ben bi görüşeyim firmayla belki 3-5 yolumuzu buluruz.cerrahpaşa sucuğu reklamı için üyelik açmak mı....
sucuk ekmek severizz
geçde olsa cevap geldi, sağolasın senin sayende firma bana 355 zilyon zimbabwe doları verecekmiş. hadi bakalım bi bak sen zimbabwe doları kaç para ediyormuş. kurtarırsa seninle kırışız parayıreklam? iyi fikir ben bi görüşeyim firmayla belki 3-5 yolumuzu buluruz.
taam taam takılma yok. su yun küçüğüne ne denir biliyormusun? 😊takıldım bee cerrahpaşa sucuğu reklamı yapacak sallama hesap biriyle mi takılcam ehehe gülelim eğlenelim
jsjskshsksh ya allah bir espri canavarı dahataam taam takılma yok. su yun küçüğüne ne denir biliyormusun? 😊
hehehehe. peki sucuğun şehvetlisine ne denir?su cuk
😭😭😭😭
cerrahpaşa sucuğu mu 🤣🤣hehehehe. peki sucuğun şehvetlisine ne denir?
MUCUK😚cerrahpaşa sucuğu mu 🤣🤣
sen sabaha kadar karabasanlar gibi bi tarafta cerrah, öbür tarafta paşa görürsün, elindeki şey sucuk değildir . ağzına alma sakınMUCUK😚
Seni çılgın hadioradaağğaann lflflgkgcerrahpaşa sucuğu mu 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.