@ZeL kız bu kitap neden bu kadar pahalı abowww yılın başında almıştım kitaplar bi şaşırdım 🤣zam mı gelmiş nolmuş 600 ler 700 ler abuuu 🤣
Kurtlarla koşan kadınlar 👏🏻
Valla bende bu yılı kapatacak kitap var gibi 1 ayda 1 hedef koydum ışıklar sönünce az kaldı ama kısa hikayeler kesmedi beni tam mevzu başlıyo yarım kalıyor hissi bıraktı 😅Nereden baktın, ben alalı iki sene olmuştur kaça aldım hatırlamıyorum. Kitapyurdunda 390 lira şuan yine de pahalı ama evet.
Ben elimdekileri okumadan almamaya karar verdim,o yüzden hiç bakmıyorum,bakarsam düşerim. akdkfk
"Sana hiçbir zaman gül bahçesi vadetmedim ben. Hiçbir zaman kusursuz bir adalet vadetmedim. Ve hiçbir zaman huzur ya da mutluluk da vadetmedim. Sana ancak bütün bunlarla savaşma özgürlüğüne kavuşmanda yardımcı olabilirim. Sana sunduğum tek gerçeklik savaşım."
Ekli dosyayı görüntüle 19570
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.