Niye biz ruhsuz muyuz 😅Para harcamak acaip stres attırıyor Offff nasıl rahatlatıcı anlatamam
Sadece kızlar anlar![]()
Bilemiyorum Altan... Bu forumdaki erkekler para harcamayı sevmiyor. Yada sevgilileriyle harcamayı sevmiyor çözemedim gitti.Niye biz ruhsuz muyuz 😅
ekstre gelince dah fala stres olmuyorsan iyiPara harcamak acaip stres attırıyor Offff nasıl rahatlatıcı anlatamam
Sadece kızlar anlar![]()
Bana değer ama Frenk... Harcamayacaksam niye kazanıyorumekstre gelince dah fala stres olmuyorsan iyi
strese sokmuyorsa ekstre harcaBana değer ama Frenk... Harcamayacaksam niye kazanıyorum
Ekstreyi yarısını sana diğer yarısını @The ye gönderip stresi minimuma indircemstrese sokmuyorsa ekstre harca
bana ekstre getirirsen stresin artarEkstreyi yarısını sana diğer yarısını @The ye gönderip stresi minimuma indircem
Bak Chen olsa der ki para kadının stresini, kadın adamın stresini alır@Günışığı para harcamak kadınların stresini alıyorsa ve bizi bir gramcık rahat bırakacaklarsa tüm ekstreleri yollayabilirsiniz nop 😅
Seninkiler daha mı çokbana ekstre getirirsen stresin artar![]()
yooooSeninkiler daha mı çok
Bak Chen olsa der ki para kadının stresini, kadın adamın stresini alır
Tam bir baba gibisin. Bence artık baba olmaya hazırsın zira babalık güncellemesi gelmiş sana. Piknik öncesi evden çıkmadan ahalinin moralini de bozuyor musun?yoooo
stres için çarçur edilen paralar için stres yaratmayı seviyorum
Tüm pikniği burunlarından getiriyorum her gelenin ama Doblom yokTam bir baba gibisin. Bence artık baba olmaya hazırsın zira babalık güncellemesi gelmiş sana. Piknik öncesi evden çıkmadan ahalinin moralini de bozuyor musun?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.