Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Tam zevkin doruğunda kendini çekmek zorunda bırakan dünyanın en eski ve en çok kullanılan doğum kontrol yöntemi olan geri çekme yönteminden erkekleri kurtaracak haber Almanya'dan geldi.

Clemens Bimek adlı Alman marangoz 20 yıl önce aklına gelen doğum kontrol fikrini yıllarca kapı kapı dolaşıp hayata geçirecek doktoru aradı ve sonunda fikrine inanan birini buldu.

Hayata geçirilen fikri, sıra dışı olmasıyla dikkat çekiyor. Bimek'in, sperm akışını engellemek amacıyla geliştirdiği cihaz, basit bir açma kapama tuşuyla çalışıyor.

Sperm yolları üzerine yerleştirilen açma kapama tuşu kişinin isteğine göre sperm akışına izin veriyor ya da engel oluyor.

1MV7qA.gif

1.8 santimetre uzunluğunda ve 2 gram ağırlığındaki cihaz deri altında elle ayırt edilen tuşu sayesinde kolayca açılıp kapatılabiliyor.

giphy.gif

İşlem ışık açıp kapamak kadar kolay...

Taktırdıktan sonra tuşa hiç basmazsanız her şey eskisi gibi işlemeye devam ediyor.

Tuşa basıp kapattığınızda sperm geçişi engelleniyor ve erkeklerin cinsel ilişkinin ardından partnerini hamile bırakma riskinin önüne geçiliyor.
Yani kapalıyken akış, iş çıkışı köprü trafiğine dönerken...

Tuşa basıp açınca itfaiye hortumu gibi çağlıyor.

clemens-bimeks-dogum-kontrol-sistemijpg.jpg

Bazı uzmanlar cihazın sperm yollarına zarar verip kalıcı kısırlığa yol açabileceğini söylese de 25 kişi şimdiden operasyon için tarih almış bile.

CaT

🎈
Board Admin
Hdjsjsjjs bisey taktirirlarmi en degerli seylerine erkekler bilemedim

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yaaaaaaaa @döngüsel şu an açik mi kapalı mı olayı bitirdi beni

alcatraz

🍻
Elmas Üye
başlığı turşu diye okudum. yorgunluk böyle bişi işte.. okdugumda neler neler düşündüm sormayın :T:
şaka bi yana gerek var mı acaba böyle bişiye. kondom denen bişi var zaten. ne gerek...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@angie @alcatraz Siz nasıl sperm ve turşu kelimelerini aynı cümlede birleştirebiliyorsunuz ya fjddj

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Açliğim yok oldu bir anda @HolySpectre midem Bi çeşit oldu ya djdj

Nobody

Teknik Admin
Yaaa buradan böyle etkiliyorsa gerçekte nasıl olur sen düşünn asdsad

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
turşu diye okudum
bugün 1 haftalık candida diyeti yazdım da ben .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
arkadaşlar ben 2019da bir turşu yapmışım kıtır. yani hayatımda yediğim ve yiyenlerin yediği en mükemmel turşuydu. 5-6 ay da kıtırlığını korudu.
sonra bi daa yapamadım kıvamını tutturamadım .s.s gelin kızımıza bile hediye etmiştim yaa, görümcek diyenler utanır mı sanmammmm

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
arkadaşlar ben 2019da bir turşu yapmışım kıtır. yani hayatımda yediğim ve yiyenlerin yediği en mükemmel turşuydu. 5-6 ay da kıtırlığını korudu.
sonra bi daa yapamadım kıvamını tutturamadım .s.s gelin kızımıza bile hediye etmiştim yaa, görümcek diyenler utanır mı sanmammmm
Yılmadan yap ilki acemi şansı olmuş diğerlerini yaparken her yaptiğinda hata neredeydi diye bularak gidersen bu işi çözersin bence

pumpkin🌸

Elmas Üye
Yılmadan yap ilki acemi şansı olmuş diğerlerini yaparken her yaptiğinda hata neredeydi diye bularak gidersen bu işi çözersin bence
benim zaten bu hayatta acemi şansımın olmadığı tek bişi hatırlamıyorum .s.s sonra bi ömür arayıp bulamıyorum hatayı...... 🚬

pumpkin🌸

Elmas Üye
bu konu yüzünden salatalık siparişi verdim 2 saat önce .s.s gelsin turşu yapcam .s.s umarım bakmadan alan beynine vuram kero nidaları dökülmez klavyemden......................

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
bu konu yüzünden salatalık siparişi verdim 2 saat önce .s.s gelsin turşu yapcam .s.s umarım bakmadan alan beynine vuram kero nidaları dökülmez klavyemden......................
Afiyet olsun çiçeğim

Üst Alt