Yoo çok da özlemedim aslında
Yoo özledin özledinYoo çok da özlemedim aslındayani özledim tabi de onun hakkında yazdığımı hatırlamıyorum böle de nankör bi insanım
![]()
sarhoştum, hatırlamıyorum
senden zarar gelmeyeceğini bildiğim için sana atış serbest kanksniye bana her şey serbest oluyobu şekilde bana ne söylemek nereye varmak istemektesinn
![]()
işte halis muhlis hakiki bir dostsenden zarar gelmeyeceğini bildiğim için sana atış serbest kanksarkamdan küfür etsen bile eminim kötü niyetle etmezsin :d
seni kendi haline bırakırım da seni bensiz bırakmam kanks kajsdksaişte halis muhlis hakiki bir dost
beni genelde kendi halime bırakıyorlar ya kanks, sen de bıraktın sandım![]()
seni sensiz bırakmam diye okumam peki .s.s yine yanlış okuma hastalığım arttı son zamanlardaseni kendi haline bırakırım da seni bensiz bırakmam kanks kajsdksa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.