Bana kalacak miras hiç yokda tek miyim soruyum dedim
jüpitere ev ziyaretine gidelim seninle <3Yüksek.
Jüpiter im 8. Evde jdhsdnsvvshsjddn
Aşkımmmmsu üçlü olalım güçlü olalım ben @Süreyya yı severimjüpitere ev ziyaretine gidelim seninle <3
olur bitanem fluffyAşkımmmmsu üçlü olalım güçlü olalım ben @Süreyya yı severim
Keşke sen hepimizin aşkı olsan çok tatlısın 3 metre C şeklinde koltukta ortada sen yanında bir sürü kızlar. Ayyyyyyy çıldırmam geldi köpükte olsun mu bide şeeey whiskey musluğuolur bitanem fluffy
YÜKSELDİMKeşke sen hepimizin aşkı olsan çok tatlısın 3 metre C şeklinde koltukta ortada sen yanında bir sürü kızlar. Ayyyyyyy çıldırmam geldi köpükte olsun mu bide şeeey whiskey musluğu
Seninle galaksinin bir ucuna kadar giderim Biggie m.jüpitere ev ziyaretine gidelim seninle <3
1 tanemsin kiiSeninle galaksinin bir ucuna kadar giderim Biggie m.
Fluffy ile degil mi?1 tanemsin kii
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.