Size Göre Bir İlişkide Yaş Aralığı En Fazla Ne Kadar Olmalı

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Kaç yaş kurtarır?

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Sanırım 5 ya fazlasında yaşamdan beklentiler farklılaşıyor. İlişki uyumsuz bir hal alıyor.
Adam yaşlanıyor dinlenmek istiyor kadın gezmek istiyor vs gibi
Genetik olarak veya yaşamsal etkenlerden dolayı olgunluk farkı olan istisnaları bu durumun dışında tutuyorum.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Gençken buna en fazla 8 - 10 yaş derdim şimdi demiyorum. Tam yaşıtınızı bulun, istisnalar olabilir. Zamanla olgunluk kısmı taşinamıyor çevreniz, arkadaşlarınız, akrabalarınız da eşinizin yaşina göre değişim gösteriyor bunları da listeye ekleyin derim

fylan

Özel Üye
Eşimle aramda 8 yaş fark var ve gayet mutluyum. Bir birimizin geçilmemesi gereken sınırları var onlara dikkat ediyoruz. Ayrıca dozunda ilgi ve birlikte zaman geçirdiğinizde yaş farkının çok bir anlamı kalmıyor. Hatta farklılıklarımız bazen eğlenceli olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: CaT

Piraye

Gümüş Üye
Arkadaşlar eskiden gençler küsüyor anlayışsız büyümemiş davranıyordu. Haliyle olgun erkekler daha az yorar diye düşünüyordum. Şimdi bakıyorum olgunlar kendini naza çekmiş çocuksu hareketler yapıyor, gençler daha olgun davranıyor. Ben yaşlanmış işlevini tamamlamış erkeği napıyım

Eru

Platin Üye
Benden en fazla 3 yaş büyük olabilir. 5 yaş küçük olabilir.

• Beğen
20 yaş için 5-6 yaş 30-35 yaş için 8-10 yaş fark olabilir. Diğer türlüsü jenerasyon farkına yol açar :D

• Beğen

Neşe Palamudu

Altın Üye
20 yaş için 5-6 yaş 30-35 yaş için 8-10 yaş fark olabilir. Diğer türlüsü jenerasyon farkına yol açar :D
Yok bee 35 yaşında bir kadın 45 yaşında erkeği ne yapsın gözünü seveyim??? Kadınlığının en zirvesinde ama erkek artık 50ye merdiven dayamış ve ne sürprizden anlar ne yeni akımlardan zamanı takip etmeyi bırakır bir defa. 50 yaşında adam artık huzurla ölmenin peşine düşer. Zaten diğer organlar yaşlanmıştır. Kadının enerjisi erkeğe fazla gelir 8 10 yaşta

Düşün ki biri hayatının çılgın döneminde diğeri durgun döneminde @Eros yanlış ok atıyor yaşı gözetmeli

Yok bee 35 yaşında bir kadın 45 yaşında erkeği ne yapsın gözünü seveyim??? Kadınlığının en zirvesinde ama erkek artık 50ye merdiven dayamış ve ne sürprizden anlar ne yeni akımlardan zamanı takip etmeyi bırakır bir defa. 50 yaşında adam artık huzurla ölmenin peşine düşer. Zaten diğer organlar yaşlanmıştır. Kadının enerjisi erkeğe fazla gelir 8 10 yaşta

Düşün ki biri hayatının çılgın döneminde diğeri durgun döneminde @Eros yanlış ok atıyor yaşı gözetmeli

Sen internetteki 50+ dayıları görmedin sanırım, yürümedikleri canlı yok sen diyorsun ki organ yaşlanmıştır :D Ayaklarını yalatırsın o derece :D

Neşe Palamudu

Altın Üye
Sen internetteki 50+ dayıları görmedin sanırım, yürümedikleri canlı yok sen diyorsun ki organ yaşlanmıştır :D Ayaklarını yalatırsın o derece :D
Bizde tabir var sonunu yemeye çalışıyor ölmeden önce ama dişi kesmiyor deniliyor. Anladın dimi

İnternet dayıları uçana kaçana zıplıyor ama İnternette yapabiliyor. Gerçekten zıplayabilse çevresinde yapardı tanınmayan ortamda ispat etmek zorunda kalmadıkları erkekliğini sergiliyor. Erkeklik mi kalmıştır??

Bizde tabir var sonunu yemeye çalışıyor ölmeden önce ama dişi kesmiyor deniliyor. Anladın dimi

İnternet dayıları uçana kaçana zıplıyor ama İnternette yapabiliyor. Gerçekten zıplayabilse çevresinde yapardı tanınmayan ortamda ispat etmek zorunda kalmadıkları erkekliğini sergiliyor. Erkeklik mi kalmıştır??

Olan var olmayan var. Sallayan var yapan var bilemeyiz ama henüz ölmedikleri kesin :D İstekli bir 50+ enerjisi bitmeyen kadını hem duygusal hem cinsel olarak mutlu edebilir. Konu genelleme dışı yani.

Biriyle birşeyler yaşayıp inşaa etmek çok yorucu. Gidip yaşayalım diyeceğim de tek de sıkıcı. Bilmiyorum bilenler yazsın.

Üst Alt