Aklıma getirmeye bile korkuyorum...
🥶
🥶
Sebep?Aklıma getirmeye bile korkuyorum...
🥶
Bunu her gordugumde kahkaha atasim geliyor 🤣
Türkiye de haftada bir cin filmleri beyaz perdede vizyona giriyor. Afişe bu kızı koysalar izlenme oranları artar bence :)Bunu her gordugumde kahkaha atadin geliyor 🤣
Bence de cinler bu hanim kizimiza benzemiyorsa bile artik benzemelii 🤣Türkiye de haftada bir cin filmleri beyaz perdede vizyona giriyor. Afişe bu kızı koysalar izlenme oranları artar bence :)
Gülme gülme... Melek gibi diyerek evlendiğiniz kadınlar böyle olacakBunu her gordugumde kahkaha atasim geliyor 🤣
Anlamadım. Kafam iptalArkadaş
Çarpıldı mıBöyle işlerle uğraşan arkadaşım vardı .![]()
Çarpılanlara yardım ediyordu.Çarpıldı mı
Cinci hoca mıÇarpılanlara yardım ediyordu.![]()
Cinci hoca mı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.