: ) yalan yok kizlari cok güzel.
Beyaz tenli kızları
Senin olsun onlaresmerleride var : )
F-117A :)
Eğlencenin zirve yaptığı yer diollar doğru mu.
Avrupa da 3B vardır,
Bizim eğlence de ki zirve noktamız Ankara'da cebeci ve ulus ta ki pavyonlar olduğundan bilemiyoruz 😂😂degil, cünkü eglencenin zirve yaptigi daha baska ülkeler var : )
Bizim eğlence de ki zirve noktamız Ankara'da cebeci ve ulus ta ki pavyonlar olduğundan bilemiyoruz 😂😂
erkek eglenmeleri : ) üzüldüm su an.
Öyle club filan bizi bozar 😂
Yahu oraya giden her insan masasına bayan filan çağırmıyor ki. Ben gençken çok gittim ama 1 kere bile öyle bir şey yapmadım. Çok para harcadığım doğrudur ama o bahsettigin olaylara girmem. Benim midem.kaldirmaz çünkü 😉tabiki tapu dagitmaya pavyon gerek ; ) herkesin masaya oturdugu , kucaktan kucaga tüm alemin adamlari kadinlari sizinde kucaginizdan gecmeli , haklisin.
Yahu oraya giden her insan masasına bayan filan çağırmıyor ki. Ben gençken çok gittim ama 1 kere bile öyle bir şey yapmadım. Çok para harcadığım doğrudur ama o bahsettigin olaylara girmem. Benim midem.kaldirmaz çünkü 😉
o zaman nedne o ortama gidiorsun : ) öylede masum yazdin ki : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.