Taktiğimi çalmiş... Sonra bunu birine söyledim ve büyü bozuldu. Artık 2 sigara da yaksam gelmiyor jfkdIse gec kalinca hemen durakta sigara yakarim gelir. Artik boyle awk
Ben bu taktigi 14 yasinda yapiyordum bikereTaktiğimi çalmiş... Sonra bunu birine söyledim ve büyü bozuldu. Artık 2 sigara da yaksam gelmiyor jfkd
Sen 14 yaşındayken ben 50 yaşımdaydım yine senden önce yapmışım... Üsküdar'a giderken yağmur almasın diye at arabası çağirirdim kapıya. Setresi uzun eteği çamur katip bey rüzgarlayarak savurur gelirdi matrix gibi hey gidiBen bu taktigi 14 yasinda yapiyordum bikere
Ha haahaaayt cart kaba kagaatSen 14 yaşındayken ben 50 yaşımdaydım yine senden önce yapmışım... Üsküdar'a giderken yağmur almasın diye at arabası çağirirdim kapıya. Setresi uzun eteği çamur katip bey rüzgarlayarak savurur gelirdi matrix gibi hey gidi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.