Şiddet Gören Kadına Yardım Ettiklerine Pişman Oldular

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Olay geçtiğimiz çarşamba günü Bağcılar Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Sevgili oldukları öğrenilen kadın ile Murat Çakar arasında kavga çıktı. Erkeğin kadına şiddet uyguladığını gören çevredekiler engel olmaya çalıştı. Bu defa kadını bırakan saldırgan kendisine engel olmaya çalışanların üzerine yürüdü. Çıkan arbedeye başka esnaf da katılınca kavga büyüdü

6288b28186b24507e43c42e0.jpg

Dakikalarca süren kavganın ardından taraflar ayrıldı. Bir süre sonra tekrar olay yerine giden Murat Çakar, yanında getirdiği silahla çevredekilere 7-8 el ateş etti. Çıkan mermilerden biri market çalışanını bacağından yaraladı.

Bu sırada marketin önünde duran bir kişi de elindeki patatesleri kaçan saldırganın arkasından fırlattı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri saldırganı Güngören'de olayda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Saldırganın ilk ifadesinde kız arkadaşıyla şakalaştığını söylediği öğrenildi.

Çeşitli suçlardan kaydı olduğu öğrenilen Murat Çakar tutuklandı. Kız arkadaşı ise Murat Çakar'dan değil de şiddete engel olmaya çalışanlardan şikayetçi oldu

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
"Kız arkadaşı ise Murat Çakar'dan değil de şiddete engel olmaya çalışanlardan şikayetçi oldu"

Patates atan esnaftan şikayetçi olsaydın. Deseydin "kilosu kaç para bunun, biliyon mu?" diye...

O değil de bazı kadınlar ilgi göstersin de şiddet şeklinde olsun mantığından bir türlü kurtulamıyor. Sever de döver de diye bir şey yok. Annen mi baban mı, abin mi de döverek terbiye edecek? Hele ki bu yaşta.
Seven adam saygı da duyar, elinde tutmak için ya da intikam almak için şiddete başvurmaz. Kendini kontrol eder.

Aman, bu konu çok uzar. Kadına sinir oldum, tepki göstereceği yerde savunmuş sevgilisini.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Adamın alacaği cezalardan emin olmadiği için korkusundan da böyle demiş olabilir

Belki de tehdit etmiştir

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Şimdi yarın, "Sokakta şiddete maruz kalan kadına çevredekiler tepkisiz kaldılar" diye bir başlık görsek o çevredeki insanları hangimiz eleştirebileceğiz?
Sadece erkekleri değil sevgi ile saplantıyı ayırt edemeyen kızları da eğitmek lazım.
Maalesef insanoğlu güce taptığı için kızlarda çevrelerinde ki baskın tiplere tav oluyorlar.
Efendilik veya sevginin prim yapmadığı bir dünya da yaşıyoruz.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ben çevremde hiç böyle abuk subuk tipli şiddete bağimli erkeklere aşik olan kızlar görmüyorum

Haberlerden okuyorum şaşiriyorum

Biri ters baksa kalbim kirilir nasıl şiddeti şaka zannedebiliyor öyle tip kızlar yoktur bence korkuyordur onlar

Ailesi ile belki kendi canı ile tehdit edilip korkuyordur

Hıı kızlar niye aşik olsun böyle tiplere @Bel far niente erkekler agresif hallerini gizliyorlar belki de ilişki ilerleyince çıkartıyor içindeki canavari ve her şey için geç olmuş oluyor

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Var öyle tipler @Chen. Erkek ne kadar manyaksa kız da o kadar manyak. Bizim aklımız almıyor, mantığımız kabullenmiyor ama ne yazık ki bu insanlar bir şekilde birbirini buluyor.

Mecburen şiddete katlanan, korkudan sesi çıkmayan, aile baskısından kurtulamayan, vs.. kadınlara lafım yok. Ama bile isteye kendine eziyet eden erkeği seçen kadınları gördükçe iyi olmuş diyorum.

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Ben çevremde hiç böyle abuk subuk tipli şiddete bağimli erkeklere aşik olan kızlar görmüyorum

Haberlerden okuyorum şaşiriyorum

Biri ters baksa kalbim kirilir nasıl şiddeti şaka zannedebiliyor öyle tip kızlar yoktur bence korkuyordur onlar

Ailesi ile belki kendi canı ile tehdit edilip korkuyordur

Hıı kızlar niye aşik olsun böyle tiplere @Bel far niente erkekler agresif hallerini gizliyorlar belki de ilişki ilerleyince çıkartıyor içindeki canavari ve her şey için geç olmuş oluyor
Sen hangi dünyada yaşıyorsun Çiğdem? gözlerini kapatıp, kulaklarını tıkayıp mı yaşıyorsun canım benim? silahlarla boy boy fotoğrafı olan adamların fotoğraflarını deli gibi beğenen kızlar, kaç tane kızı öldüren ümitcan uyguna atılan hayran mesajları (kızlardan) neler neler bunları görmüyorlar mı sanıyorsun kızlar? düşünemedikleri kısım gün gelip o adamların onları döveceği.
Güçlü erkek istiyorlar yanlarında çünkü.
Güce tapma olayı sadece kızlarda yok tabi, her insan gücü sever.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sen hangi dünyada yaşıyorsun Çiğdem? gözlerini kapatıp, kulaklarını tıkayıp mı yaşıyorsun canım benim? silahlarla boy boy fotoğrafı olan adamların fotoğraflarını deli gibi beğenen kızlar, kaç tane kızı öldüren ümitcan uyguna atılan hayran mesajları (kızlardan) neler neler bunları görmüyorlar mı sanıyorsun kızlar? düşünemedikleri kısım gün gelip o adamların onları döveceği.
Güçlü erkek istiyorlar yanlarında çünkü.
Güce tapma olayı sadece kızlarda yok tabi, her insan gücü sever.
Ayy şekerim düşüyor böyle şeyler okuyunca

Üst Alt