Nf gidince mektup yaz... Sen dene eğer uygunsa bende gelirim '))Kime inansam diye yazı tura atasım geliyor sıklıkla.
Olur, bu hikayede de yanan ilk önce ben olayım:))Nf gidince mektup yaz... Sen dene eğer uygunsa bende gelirim '))
Çok uygun diyenler var ama ucuz uçak bileti aldım diye sevinip, bagaj vs ile standart biletin fazlasını verenler gibi oluruz '))Olur, bu hikayede de yanan ilk önce ben olayım:))
Eğer ki herhangi bir gıda sebebiyle hastalanmazsam her şekilde pahalıya patlayacaktır benim için. Uçak biletini falan hiç düşünmedim.Çok uygun diyenler var ama ucuz uçak bileti aldım diye sevinip, bagaj vs ile standart biletin fazlasını verenler gibi oluruz '))
Yani tatil ucuza geldi zannederken pahalıya patlayabilir. Konunun uçak bileti ilgisi 0
Tabiki bazı tatiller Türkiye tatilinden çok daha ucuza geliyor ciddi ciddi Türkiye turizmi, oteller eğlence vs olarak abartmış.Eğer ki herhangi bir gıda sebebiyle hastalanmazsam her şekilde pahalıya patlayacaktır benim için. Uçak biletini falan hiç düşünmedim.
Arkadaşımın söylediği şey Antalya’da yapılacak bir tatilden uygun olduğu yönünde.
Çılgınsınneden ben anlatsana bebeğim djjdjdjf
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.